#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Tamam şimdi gördüm pozisyonu. Öyle bir anlatmışsın ki sanki mucizevi bir pas atmış sanacak seni duyan. O pası atabilmek için futbolcu bile olmaya gerek yok. Kaç kişinin üzerinden demişsin, iki kişinin üzerinden geçmiş top. Hatta birinin tam üzerinden de geçmemiş yüzüne yakın bir bölgedeyken yükselmeye başlamış. Yani bildiğin önü bomboşken ve hiç bir baskıya maruz kalmamışken ayak tenisi yapmış. Sen bu pasa Xavi pası muamelesi yapıp kafasına yapıştırdı demişsin. Daha fazla bir şey söylememe gerek yok sanırım.

bencede maçları ızlemenı tavsıye edeerım

Elimizdekinin kıymetini bilmiyoruz gerçekten.Bu çocuk takımda kalmalı.

Kardeş kulübümüz Reading'e kiralasak oynatırlar mı ki?

Tamam şimdi gördüm pozisyonu. Öyle bir anlatmışsın ki sanki mucizevi bir pas atmış sanacak seni duyan. O pası atabilmek için futbolcu bile olmaya gerek yok. Kaç kişinin üzerinden demişsin, iki kişinin üzerinden geçmiş top. Hatta birinin tam üzerinden de geçmemiş yüzüne yakın bir bölgedeyken yükselmeye başlamış. Yani bildiğin önü bomboşken ve hiç bir baskıya maruz kalmamışken ayak tenisi yapmış. Sen bu pasa Xavi pası muamelesi yapıp kafasına yapıştırdı demişsin. Daha fazla bir şey söylememe gerek yok sanırım.

aynı maçta diğer oyuncularımızın attığı pasların yanında xavi pası kalır tabi, burak hamit yekta nasıl paslar atmışlar o maçta

Görüşmede Alper’in istediği 2 milyon Euro’da indirime gittiği ve orta yolun bulunduğu kaydedildi. Ancak Alper’in transferindeki tek pürüz ise takasta Eskişehir’e verilmesi gündemde olan Emre Çolak’ta çıktı. Şu anda Sarı-Kırmızılılar’dan yılda 400 bin Euro alan genç oyuncu, Eskişehir’de 800 bin Euro kazanacak.

Ancak Eskişehir’e gitmek istemediğini belirten Çolak’ın Abdurrahim Albayrak’la yaptığı görüşmede ağlamaklı olduğu ve “Benim gözümde para yok. Kalmak istiyorum” dediği bildirildi.

Bu haber doğruysa zaten itiraf etmiş kendisini geliştirmek gibi bir hedefinin olmadığını. Tek düşüncesi Galatasaray'da bir şekilde kalabilmek. Ağlayacağına çalışsaydın da kendini bir parça geliştirseydin Emre efendi. Aynı durum Aydın, Sercan vb. faydasızlar için de geçerli.

altyapidan cikan topculari hunharca harcayan simarik gs taraftari

Gitsin o kadar iyiyse geri alınır. Bunun yerine gönderilecek çok kişi var diyenler onlar zaten gidecek..

Seneye 40 milyona Barca'ya okuturuz

Ulan şampiyonluk yarışında bize en fazla katkısı olan oyuncu unutulmuş. Bu kadar mı vefasız olduk. :sad007:

Seneye Bayern'de izleriz,Götze'yi keser.

Takımın reisi. Mükemmelsin devam et :yenieek:

Tribün yakışıklım benim hep orda kal lütfen :lol:

Kiralansin mumkunse futbol aklini gelistirebilecegi biryere,yurtdisi olursa Ispanya taraflari cok iyi olur onun acisindan.Potansiyeli kuskusuz yuksek ama taraftar kafa olarak bitirdi Emre'yi cesaretsiz bi adam haline getirdi.Hem kendisi hem bizim icin kiralanmali:yenieek:

Kiralansin mumkunse futbol aklini gelistirebilecegi biryere,yurtdisi olursa Ispanya taraflari cok iyi olur onun acisindan.Potansiyeli kuskusuz yuksek ama taraftar kafa olarak bitirdi Emre'yi cesaretsiz bi adam haline getirdi.Hem kendisi hem bizim icin kiralanmali:yenieek:

Hocam taraftar bitirmedi onu. O bitirdi kendini. Kaç tane gol yiyorduk onun yüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt