#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Aynen oyle saf yetenek olarak ikisinden de daha ustun, net..Ama futbol sirf yetenekle oynanmiyor futbol zekasi,mental ozellikler,futbol ortami v.s bu yetenegin ne kadarini sahaya yansitacagini belirliyor.Ne yetenekli oyuncular geldi gecti bu futbol sahalarindan silindiler. Yetenek tek olcu degil,potansiyel olcu:yenieek:

Arda'nın sen saf yeteneğini izlemedin galiba:yenieek:Buyur şunu izle de sonra gel bana Emre daha yetenekli de renktaş

Arda Turan - Greatest Moments at Galatasaray - YouTube

:yenieek:

Fenerbahçe taraftarının Salih'e verdiği destek kadar biz Emre Çolak'a destek verseydik bu sene 11'in değişmezi olurdu .

maliyet 0, oynadığında üç beş kalitesini belli ediyor.biraz kulağının çekilmesi lazım, biraz da sıkı eğitim lazım mental anlamda.gerekirse kiralık tehdidi yapılmalı.

ama bizim taraftarımız forumda emre ye karşı başlıklar açıyor.herkes eleştiriyor, ben de eleştireyim mantığı.tek derdimiz emre olmuş.

Emre nin istikrarsız olduğu doğru ama Galatasaray ın geleceği için önemli oyunculardan biri bence.

seneye cemisgezekspor'da basarilar.. umarim bir daha kulubun 500 metre yakinindan gecmez..

Fener maçında Elmander'in yerine oynasaydı o maç farklı olurdu.

emre iki 3 oynayınca messi oldum havasına giriyor ah semih kadar azımlı olsaydı belkı sol kanat derdımız olmaz dı ama bu saatten sonra zor yerıne saglam oyuncu gelırse zor keser ancak t.kupası maclarında oynar oda 4.turde elendıgımız ıcın birşey fark etmez :D

Emre Sneijder'in iyi bir alternatifi olur.Seneye oynayacağımız maç sayısı ve Sneijder'in sakatlık sorununu göz önüne alınca gerçek mevkisinde önümüzde ki sene baya şans bulacak. 3 yıl sonra Sneijder'in yerini alır.Zaten ortasaha anca 24-25 yaşında topçu oluyor.

emre iki 3 oynayınca messi oldum havasına giriyor ah semih kadar azımlı olsaydı belkı sol kanat derdımız olmaz dı ama bu saatten sonra zor yerıne saglam oyuncu gelırse zor keser ancak t.kupası maclarında oynar oda 4.turde elendıgımız ıcın birşey fark etmez :D

Emre kanat değil ki.Sen Salih Uçan'ı kanata koy bakalım ne yapıcak.Emre 2 senedir ilk defa gerçek mevkisinde oynadı.

isteyince öyle bi çalım atıyoki..önceden dikine giden bi oyuncuydu,ne oldu da böyle korkak oldu anlamıyorum.yetenek çok ama akıl yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt