#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Kaldık yine sana :(

Adam tesadüfen foruma girse,sadece şu sayfayı okusa kendi gider takımdan. :D 3 yorumdan 2'si yine sana kaldık,kurtulamadık.:asd:

Emre Çolak geçen sene zaten az oynadı genç alt yapımızdan çıkmış ve aldığı ücret ortada.Hiç katkısı olmayıp ancak tribünde oturan Çağlar Birinci ye bu kadar laf edilmiyor.

Önümüzdeki sezona damga vurucak genç yıldız :yenieek:

Önümüzdeki sezona barlara ve gece klüblerine damga vurucak genç yıldız desek daha yerinde olur.

Ne barı ne gece kulübü ? Öyle ayaklarıda mı var yoksa ?

Annesine düşkün,boş zamanlarda ailesinin yanında geçiren biridir Emre Ç.

[video=youtube;aCSmW7Fx1BI]https://www.youtube.com/watch?v=aCSmW7Fx1BI[/video]

Emre kurbanın oluyum iyi değerler şu dönemi, geliştir kendini.

Bu adamın takımdan gönderilmesi gerek 1 sene, anyayı konyayı görsün.

Ne barı ne gece kulübü ? Öyle ayaklarıda mı var yoksa ?

Annesine düşkün,boş zamanlarda ailesinin yanında geçiren biridir Emre Ç.

Emre kurbanın oluyum iyi değerler şu dönemi, geliştir kendini.

sen böyle avutmaya devam et kendini kardesim ne diyebilirimki sana ?

Ben Emre'nin yerinde olsam şu yaz döneminde kendimi geliştirmek için neler yapardım neler. Aynısı Semih Kaya içinde geçerli. Daha kuvvetli olmaları lazım. Ayakları yere daha sağlam basmalı ikisininde.

BOAoccGCMAAfLya.jpg:large

Cevap: Re: #52 Emre Çolak

Ben Emre'nin yerinde olsam şu yaz döneminde kendimi geliştirmek için neler yapardım neler. Aynısı Semih Kaya içinde geçerli. Daha kuvvetli olmaları lazım. Ayakları yere daha sağlam basmalı ikisininde.

Maalesef bizim türk futbolcusunda olmayan özellikten dem vurmuşsun.

Farz-ı misal Yiğit Gökoğlan manisa gibi bir takımdan ülkenin en büyük takımına transfer olmuşsun.Sezon açılacağına 1-2 gün kala plaj voleybolunda ayak parmağını zedeliyorsun.Ben onun yerinde olsam yemeden içmeden kesilir Florya'da yatardım kovulana kadar.Ama maalesef mantelite böyle işliyor.ve şuan yiğit gökoğlan'dan esame okunmuyor:(Çok üzüntü verici olaylar.

umarim yan gelip yatmak yerine calisiyodur biraz elin draxleri icin kac milyonlar konusuluyo bizim emre rakibin ruzgarindan savruluyo ayip ya bize saygin yoksa o armaya saygin olsun meslegine saygin olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt