#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Seneye Bize Kendini Hatırlatsa Müthiş Olacak Hemde Müthiş.

paşam halen tatilde hak etti zaten tüm sezon çok çalıştı yoruldu dinlenmek hakkı

Dün deplasmandaki Cluj maçının 90 dakikasına baktım Smart Spor'da.Emre Çolak 2.yarıda bazen ortaya gelip top alıyordu.Attığımız 3.golde topu kapan oydu.Şöyle bir sezon içinde ortada oynadığı maçları anımsadım.2-1 kazandığımız Braga maçının ikinci yarısı ortadaki üçlünün solunda oynadı ve Burak'ın golünde Amrabat'a güzel bir pas attı.2-1 kazandığımız Kasımpaşa maçında da iyi oynamıştı.Sol açıkta veya Sneijder'in yerinde değil de 4-3-1-2'de ortadaki üçlünün solunda oynatsak daha iyi faydalanabiliriz bence.

emre bazen mükemmel oynuyor,iyi oynadığında çok iyi;kötü oynadığında çok kötü oynuyor. orta hali yok. kasmpaşa,2-1 yendiğimiz bjk maçı,son TS maçı gibi maçlarda çok iyiydi ama bazen de çok kötü

BOAoccGCMAAfLya.jpg:large

qharizmA yha adam :ayatollah:

Kamp başladı bütün oyuncular göbek bağlamış bu hala aynı :o

Benim bu sezon için umudum var Emre'den.Azıcık akıl varsa Drogba & Sneijder gibi adamların olduğu takımda kendini geliştirir.

Geçen sene de böyleydi ilk hazırlık maçında, ama devamını gördük.İnşallah geçen seneye benzemez bu sefer.

10 numara ve solda oynayamıyor pek.En iyi oynadığı yer Selçuk'un yeri.Ligde bazen Selçuk'la yanyana oynatabiliriz.

tahmin ettiğim gibi bu çocuk yavaş yavaş oluyor 1-2 seneye kadar türkiyenin en büyük futbolcularından biri olacak!

Su cocuk herhangi bi anadolu klubunde oynuyor olsaydi herkes ohaa paslara bak turkish iniesta bu cocuk kacirmayalim!1! diye konusuyordu 10 milyon verip alsak tav durumdaydi.Ama iste adam Altyapimizdan yetistigi icin kadri kiymeti yok nasil asagi cekeriz herkes onun pesinde.

Su cocuk herhangi bi anadolu klubunde oynuyor olsaydi herkes ohaa paslara bak turkish iniesta bu cocuk kacirmayalim!1! diye konusuyordu 10 milyon verip alsak tav durumdaydi.Ama iste adam Altyapimizdan yetistigi icin kadri kiymeti yok nasil asagi cekeriz herkes onun pesinde.

sen cozmusun bu futbol oyununu kardes

Her hazırlık kampında olduğu gibi bu sezona da iyi başladı :asd:

Göbekte oynadığı sürece çok değerli bir yerli, kanada ne zaman geçse gereksiz bir oyuncu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt