#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre Gökhan zan Aykut Ufuk Aydın yiğit riera amrabat hatta Drogba seneye asla bu takımda olmamalılar yerlerine de genç ve yetenekli oyuncular alınmalı tıpkı 8jk nın yaptığı gibi

+sabri+ebouenin yerine genc dinamik bir sagbek iyi gider ,yanlis hatirlamiyorsam seneye sözlesmesi bitiyor.

parayı bulunca gece kulubunden cıkmayan turk futbocusunun yeni veliahtıı ulan semih bakıp hiç mi imrenmiyor bu adam

Gunah kecisi,taraftar kellesini almadan rahatlamicak belli.Keske biyerlere kiralansaydi..

birak futbolu birak yeter biktim senden , bir calim atip 360derece donup .. sirtini donmek icin 15 adim atiyonnn

drogbayla burak efendiler kaçırsın 20 tane golü sonra suçlu garibim emre olsun ne güzel dünya be

tek maça bağlamamak gerek çoğu maçta saçma top kayıplarıyla oynuyor kritik yerlerde.Bu maç taraftarın şimdiye kadar biriktirdiklerini dışarıya savurmak olarak nitelendirilebilir.4 senedir hiç bir gelişme olmaz mı bir futbolcuda.

kufur edilecek bir top oynamadi, zaten enginden once oyundan cikmasi ancak ftnin enginin sahada oldugunu unutmus olmasiyla aciklanabilir. hatta ilk yari engin ve adini zikretmek istemedigim fasli arkadas her topu ezerken kendisi topu saklayip efektif kullanarak drogba ve meloya azda olsa uyum sagladi. isliklanmasi da tribunlerin o esnada beyin spazmi gecirmesiyle aciklanabilir. altyapidan cikan topcumuzu isliklayan sahsiyetlerin beynine ekseriyetle osururum.

Kurdugun her cümle yanlış. Engin'le bu yetenek fakirini karşılaştırmanla, ıslıklanmanın haksız oldugunu iddia etmeye kadar.

Amrabat'ta az buçuk dogruluk payı olabilir ama yinede sen bir daha kafa yorma bu işlere.

sahada U16 oyuncusu gibi duruyor hem kafa olarak çoçuk hem fizik olarak..

direge carptigi top gol olsa hersey baska olurdu sans iste.

aslinda emreye yükleniliyor iyi güzelde bu adam ama kanat oyuncusu degil.

enginin yeride orta degil hoca niye inat edipte bu iki adami bilerek

etkisiz hale getiriyor birde bunu sormak lazim.

hani hamit olmadikca engin kanata is yapip onu hamit konusunda yanlis yaptigni

gösterir diye mi böyle inat ediyor. engin neler yapti ilk geldigi senesinde kanatalarda

bunu unutmamak gerekir. emreninde tek oynaycaga yer orta melonun yaninda ve önünde

bunu hazirlik macalrinda gördük iyi isler yapti orda. simdi niye kanat hoca ???

öyle kanatta oynayacaksa oynamasin ozaman taraftar kafayi yiyor iste !

Utanmadan bide yalan söylüyor, ekstra calismalar yapiyorum diye, yani hic bisey yapmadigin bal gibi ortada. 5 senede insan hic mi gelistirmez kendini. Ondan hala vücut sifir, elin ergeni gidiyor fitnes salonuna, ulan hemen ayaginin önünde aletler dolu floryada, calissan ölür müsün, gelistir kendini, bi gün servet gibi biri üstünden gececek, agir sakatlanacaksin, ayakta duramiyorsun hic bir ikili mücadelede, ancak rakibinde senden az beyin ve düsünme özelligi varsa ikili mücadeleyi kazanabiliyorsun.

Emre´nin sorunu sadece fizigi degil. Akilli bir futbolcu degil Emre.

Hele panik oldugumuz durumlarda hic cekilmiyor. Futbolda zeka herseyden önemli.

kendi etrafında dönemeyince (misal boş alanda topla buluşunca) panikleyip saçmalıyor

maç öncesi kadroda Emre ismini görünce maçı izlemek içimden gelmiyor.

aykut

zan

dany

balta

sabri

emre

amrabat

aydın

bu adamlar, şampiyonlar ligi ve ilk 10 kulüp içinde olma hedefi olan bir kulübün yedek oyuncusu dahi olamazlar.

gel gör ki maça 11'de başlıyorlar.

emre ve aydın bizim yavrumuz, erman üvey evlat.

sivas'ın maçlarını da izlemiş biri olarak söylüyorum erman bu ikisini top diye oynardı.

Maçtan sonra kendimi geliştirmek için ekstra antremanlar yapıyorum demesi olayı bitirdi. :redface:

Altyapıda Emre Çolak izletilmeli gençlere, siz de böyle olursunuz adam gibi geliştirmezseniz kendinizi diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt