#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emre çolak senin suçun türk olman portekizli olsaydın şimdi bunlar konuşulmazdı kesin

Kulübünün hocası bunun yerine rahatlıkla transfer edebileceği adamları transfer etmemesine rağmen, milli takımın başına geçtikten sonra, milli takıma bunu değil bunun yerine transfer etmediği adamları çağırdı. Hoca böyleyse bu çocuğun günahı ne?

Diger oyuncularin yaninda ufak bebe gibi kaliyor. Fizik acidan Bruma'dan bile kötü durumda. U15 takiminda oynuyormus gibi duruyor sahada.

herkesin bildiği gibi futbol öncelikle bir zeka oyunudur

ve maalesef bu çocukta o zeka bulunmuyor...

oyuncu profilini begeniyorum ama kesinlikle kiraya verilmeli. cocugu yoksa kaybedecegiz resmen bu taraftar yer bu cocugu ki yigiyor zaten. sabit yok belli ki bizim Taraftarda. gec olmadan hemen en iyisi akhisara yolanmali fiziki gelisimi tamamlayana kadar. aydin gibi kalirsa fizigi o zaman full bye bye maaelsef :(

mental gücü ne kadar iyi bilmiyorum ama dünkü macda emre colakin kariyerini bitirdik galiba Galatasaray da.

En azından engin>emreç olduğu kanıtlandı. O bile yeter :redface:

cgpfy.jpg

Emre Çolak'ı stadta ıslıklayan herkese yazıklar olsun.

Bu kadar eleştiriyoruz da ( bende dahil) ama hepimiz biliyoruzki Emre kanat oyuncusu değil. Neden ısrarla sol kanatta oynatır hoca. Emre nin oynayacağı pozisyon 10 numara pozisyonudur. O bölgede harikalar yaratır demiyorum ama en azından azbuçuk faydası dokunur belki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt