#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu adamı Sneijder ve Melo ile birlikte orta sahada görelim be.Çok mu şey istiyorum?Dinamik bir üçlü olur.Kanatlarda Bruma-Olcan,forvette ise Umut ya da Pandev.

Bugünkü bu şansı kullanamadın ya yazıklar olsun sana..Biraz kıymetini bil bulunduğun konumun aldığın formanın

1 tob kaptirmasi harici aint so bad. altintop'tan falan 50 kere faideli

Kötü yahu neyini beğendiniz , yine kendi ekseni etrafında dönmeyi birşey saniyor , 1gram dahi oyununda algısında gelişme yok !

çolak furkan melo bruma oynasın orta sahada forvette sneijder umut takımda acayip fark olur

Iyi oynadi,buyuk ihtimal Dortmund macinda ilk 11 de baslar.

İlk yarı iyiydi arada sırada iyi ara paslar çıkardı ama forvet değerlendiremedi o başka.

Orta sahada top tutabilen adam mı var? Sneijder-Melo hariç bunu yapan yok. Emre sırf bu özelliği için bile oynamalı.

valla selcuktan daha ıyı en azından dıkıne oynayabılıyor selcukta o da yok...selcugun cok cıddı alternatıfı olabılır bu adam ustunde durmak gerek

''Kısır döngü''...

Kötü oynayanları gördükçe, çaresizlikten en iyi hallerini aklımıza getirerek, ''Filanca oynasın çok daha iyi'' diyoruz, yeni bir şey keşfetmiş gibi...Sonra birkaç kötü maçla ondan da umut kesip bir başka 'Eskimeyen eski' ye sarılıyoruz her defasında...

Dün Ceyhun oynarken ''Yekta ya haksızlık ediliyor''...Bugün Yekta-Selçuk-Dzemali oynarken ''Hamit-Emre ne güne duruyor?'' vs vs vs...Görünen o ki bir müddet daha böyle gidecek...

Emre den henüz ümit kesmedim, oynamasını isterim, arada yine garip çalım denemeleri ve yanlış tercihleri olsa da diğer orta saha oyuncularımızda olmayan özellikleriyle faydalı olacaktır diye düşünüyorum da bu döngü canımı sıkıyor işte...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt