#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yekta girdikten sonra farkı net gördüm Emre o bölgede rahat oynar.. Özellikle maç sıkıştığı zamanlarda 2 kişi basarken bile pasını verdi.. Hatalı verdiği pas sayısı 1 elin parmağını geçmez..

İşini çok iyi yaptı ilk 11 de olmadığı zaman bile kesin kadroda olmalı hem.Meloyı Hem Selçuk u Hem de Wesley i yedekler

Sony Xperia

böyle oynamalı hep.
topu alacak etrafında dönecek 3 kişi gececek falan değil

yerinde tek top yerinde calım..

sahanın en iyisi idi sabri ile beraber.
Sabri ileride iyi işler yapmadı ama savunmada harika işler yaptı

Harika oynadi, tam bir modern orta saha oyuncusu. Gercekten gönülden terbik ediyorum kendisini. Hamza H. Bayern'de Gaundino gibi kullandi bugün. Tebrik ediyorum.

Devam oynamali.

Gianluca-Gaudino-FC-Bayern_teaser_620x420.jpg

Süperdin bugün emre aferin oğlum hep böyle oyna sana kapasitesiz diyenlerin yüzünü kara çıkart.

Yekta ve Hamit gibi iki faydasiz futbolcuyu ilk 11'de tercih etmeyen Hamza hoca'yi tebrik ediyorum. Emre en azindan hizli oynar, mücadele eder.

Cok klas, cok teknik, müthis gercekten. Izlerken insan keyif aliyor, bu yetenekle cok daha iyi yerlere kesinlikle gelebilirdi. MasAllah diyelim nazar degmesin. Ama yeri kesinlikle merkezde bence.

Bruma ile birlikte parlayan oyuncularimiz

Bruma-Emre Prandelli'nin oynatmadığı 2 adam ve bu maçın en iyileri..

Adaşı olan bir şahsı hatırlattı bugünkü futboluyla.

Futbolculuğu benzesin başka bir şeyi benzemesin de...

Son 5-6 aydır at gibi oynuyodu zaten bu adam ama Prandelli sokasının kovulmak için takıma doldurduğu formsuz futbolcular yüzünden Emre ve Bruma bir türlü forma şansı bulamadı.İkiside inanılmaz sinirliler çatlayana kadar koşuyorlar ve görevlerini yerine getiriyorlar bir daha formayı bırakmamak için..Drogba'nın iki gol attığı Arsenal maçında oynadığı olağanüstü futbolundan beri adam gibi forma şansı bulamadı.O maçtan beri bekliyoduk zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt