#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
360 derece dönüp duruyordu pirelli yönetiminde. Bunu oynatacak hocayi bulmus olabiliriz.

Ben o 360 derece dönüşlerini seviyorum aslında.Selçuk sırtı dönük top aldı mı geriye dönüyor hemen.Emre sorumluluk alıp dönmeye çalışıyor.Bence Emre'nin yeri burası.Ne 10 numarada ne de solda bu kadar faydalı olabiliyor.

Hamza'nın takıma yeniden kazandırdığı bir başka isim. Kaybolup gidecekti yoksa...

Eğer hoca bir mucize yaratır ve Aydın Yılmaz'ı da ortaya çıkarmayı başarırsa (ki 2005 den bu yana bunu becerebilen olmadı) gerçekten muazzam olur. Ve Sinan Gümüş'ü de kullanması lazım bir şekilde.

Bence güzel bi performans sergiledi.Oyun sıkıştıgı anda çok iyi adam geçti oyunu kanatlara açması ise muhteşemdi.Hala tek sorunu olan gereksiz çalımları olsada bugün ki oyunu ile bence göz doldurdu.

Ben o 360 derece dönüşlerini seviyorum aslında.Selçuk sırtı dönük top aldı mı geriye dönüyor hemen.Emre sorumluluk alıp dönmeye çalışıyor.Bence Emre'nin yeri burası.Ne 10 numarada ne de solda bu kadar faydalı olabiliyor.

Bende böyle düsünüyorum. 10 numara mevkisi kendine bi 3-5 numara büyük, kanat oynayacak özellikleri de pek yok, kanatta sinir ediyor oynayinca. (gol ve asist orani da düsük)

Ama ortada iyi mücadele edip oyunu yönlendirebiliyor.

Şu futboluyla Emre beğenilmedi ya bazı üyelerce gerçekten şaşırıyorum bu tür yorumlara.

Bugün mükemmele yakın oynadı. Selçuğun yükünü çok hafifletti. Oyunun sıkıştığı zamanlarda çok güzel paslar çıkardı, top kaptı. Ama deplasmanda bu formunu sürdürürmü bence çok zor. Tam bir iç saha oyuncusu.

GT-I9300 Tapatalk

İtalyanlar hiç değerlendirmedi.Rotasyon için iyi oyuncu kullanmak gerek böyle

müthis,helal aslanim

hep arkasindaydim burada gokay gibi renkdaslarimiz cöp derken,almeriaya itelemeye calisirken

aynen devam kocumm

Iyi oynuyor - gelisme var.

Bir de fiziksel anlamda düzelse iyi olur.

Hamza hoca gençlere firsat etmeye devam etsin

Maçın en iyisiydi brumayla beraber şimdi benim merak ettiğim melo gelince brumamı çıkıcak emremi umutmu

Kulağının altına 52 dövmesi yapan adam sonuçta, çokta ümitlenmemek lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt