#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her zaman Emre'ye güvenen biri olarak beni bu performansı gururlandırdı.

Bugün çok iyiydi, 2011'de ki fb maçı performansına benzettim ben, yalnız burada bitmemeli bu iş, bu performansı sürekli hale getirmesi lazım daha önce olduğu gibi 1 maçta çok iyi oynayıp 5-6 hafta vasat oynarsa yine başa döneriz...

Bence fazla abartılmamalı.Ben Emre'yi her zaman takımda görmek isteyenlerdenim fakat sert deplasmanlarda ezileceğini düşünüyorum.Daha çok Melo-Emre düşünürdüm eskiden ama Selçuk'u bu performansla kesemez hoca.Yine de şans bulmalı.

Ben o 360 derece dönüşlerini seviyorum aslında.Selçuk sırtı dönük top aldı mı geriye dönüyor hemen.Emre sorumluluk alıp dönmeye çalışıyor.Bence Emre'nin yeri burası.Ne 10 numarada ne de solda bu kadar faydalı olabiliyor.
Adam 360 dönünce yine aynı yöne bakmış oluyor.180 deyin bari :D

Almanya'da eğitim alsaydı, Hakan Calhanoğlu 2 olurdu.Ciddiyim gülmeyin.

Epey bir 'Maaşallah!' sarfettim bugün Emre için. Maçın en iyisi olarak tereddütsüz Emre' yi seçtim, sonraki sıralama için düşünmem gerekir (Selçuk, Bruma, Burak, Sabri).

Ben çok beğendim Emre yi bu maçta.Hem basit oynadı,hem top kaptı,hem ileriye top taşıdı.Bugünkü performansını sürekli hale getirirse müthiş bir kazanç sağlamış oluruz.

Böyle basit oyna canımı ye.

I am the one who knocks!

Emrenin yeteneklerinden sanırım kimse şüphe etmiyordur beni endişelendiren karekteri takım içerisinde abilerine çok düşkün gibi zamanında ardaya olduğu gibi eğer onların kafasında giderse diye korkuyorum.

cok iyidi ama cok daha iyi ola bilir.
fizigi güclendirse söyle avrupa seviyesine göre ... tut tuta biliyorsan türkiyede.
yerli olarak avrupa seviyesinde oynaya bilecek tek oyuncumuz kalite olarak. öyle dandik takimlarda da degil yani.
ama güclenmesi gerekir bunun icin ve en az 2 sene istikrarli mac oynamasi lazim.
bir oynat bir oynatma. oyuncu gelismez ki öyle. hele genc oyuncu. hamza hocaya güveniyorum bu konuda.

Son düzenleme:
2 senedir bas bas bağırıyor bu adam beni oynatın diye ama İtalyan'lar bir türlü göremedi feryadını.

Takımda dar alanda pas becerisi, çabukluğu ve tempoyu aynı anda absorbe edebilen ender isimlerden.

Oyun zekası sebebi ile asla bir Wilshere, Cazorla, Sneijder falan olamaz belki ama verim alınır bu adamdan.

Hep dedim zaten. Bugün de 11 başlayınca çokta güzel oynadı 60-65 dakika. Maç kondisyonu olmadığı için pek düştü haliyle sonra oyundan ve alındı zaten maç sonuna doğru, gayet yerinde bir karar ile.

oynaması lazım,kötü oynasa da sürekli oynaması lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt