#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
melonun yerine oynayacak adam

Melo-Emre orta sahasının iyi olacağını ben de düşünüyordum ama Selçuk-Emre çok yumuşak kalabilir.Emre 10 numaranın verdiği alışkanlıkla ön tarafta oynuyor,geride boşluk veriyoruz.Hamit daha uygun olur bence.

artık büyü emre büyü!ve şımarma!ulan bize müthiş katkılar verebilceğin bi zaman...ama sen artistlik peşindesin sahada..aptallık etme,oyna oyununu.çok yeteneklisin ama ne farkeder...katkın olsun artık !

Ulan 2 maç iyi oynadı sonra yine batırdı ne biçim adam bu ya

bundan sittin sene bişey olmaz

iki maç topçusu

iki rakibin olduğu ortaya doğru kafa ile topu indirmek nedir arkadaş

o top döndü muslera olmasa gol oluyordu

kesinlikle kurtarici olarak oyuna girmemeli. izledigim özette bile beni delirtti arkadas sen nesin? topuk hareketi, fauller ulan skor 2-1 kendine gel az ciddi ol.

emre böyle devam ederse senede 5 mac oynayan topcu olarak kalmaya devam edecek

yine 3-4 maç iyi oynayınca havaya girmiş kaç yaşına geldin be bir olgunlaşamadın. Topu aldın mı hemen artistik hareket peşinde.

Geçen hafta neden Emre 11 değil demiştim ama Hamza hocada havaya girdiğini görmüş.

Özgüvenin 10'da 1'i kadar futbol zekası olsa şuan dünya yıldızı olabilirdi. Maalesef ayağına gelen topu ezip kaybetmekten başka birşey yapmıyor şu sıralar.

Hamza hocanın güvenini bile boşa çıkardınya başka birşey demiyorum

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kalitesine güvendigim isim ama böyle olacaksa bir tokat da bu hak ediyor.

Eski haline geri döndü. Yazık lan sendeki yetenek başkasında olsa ohoo.

I am the one who knocks!

cucuk gibi bu adam 2 mac oyunatma veya 11 baslatma nazlanip bir yeri kalkiyor boyle oyuncumu olur lan profesyonelikten zara nasibini almamis !!

Eski günlerine dönmesi uzun sürmedi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
onu bir odaya kilitleyceksin, chedjou'a bunu adam yap dersin, gerisi biliyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt