#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu ne abi

bu kadar tutarsız oyuncu görmedim

nasıl futbolcu olmuş fiziki gelişim yok ayrıca teknik diyoruz bitirici pas attığı da yok

Penaltıyı attı şimardı.. Trìbünlere oynuyor, çalım atıp hava atmak isteyen ergenleri hatırlattı.

Bence gayet iyi oynadı dünkü maçta.

Modric olmasini beklemeyin sizde. Cocuk iyi bir alternatif ve elinden geleni yapiyor. Yildiz olamaz belki ama takim icinde en yetenekli oyunculardan.

Terbiyesiz herifler.Çolak'a uzanan diliniz kopsun.

Laubali oynamadigi sürece iyi katki veriyor. Ama ergenligi tuttugu an da bir boka yaramiyor.

Bu adamın ortası yok.Bazen maç içinde müthiş işler yapıyor bazen de aşırı saçmalıyor.Bir de 2-3 maç iyi oynayınca hemen ben oldum havalarına girip çok laubali işlere kalkışıyor.Yeteneğine lafım yok çünkü kadromuzdaki en yetenekli yerli oyuncudur ama artık olgunlaşması lazım.

emrede yetenek var ama malesef kafa yok, artislik ve sov pesinde olacagina kendini maca verse belki suan baska yerde olurdu

kendisinin fener maçlarındaki özgüvenini ben hiç bir Türk futbolcuda göremedim son 10 yıldır.

Son düzenleme:
kendisinin fener maçlarındaki özgüvenini ben hiç bir Türk futbolcuda göremedim son 10 yıldır.

Kadıköy'deki maçlarda mı, Arena'daki maçlarda mı?

Kadıköy'de özgüveni yerinde, kafa tutan pek oyuncu görmedim uzun süredir takımda.

yaw 11 başladğında yağ gibi oynatıyodu takımı emre,bunu niye kesiyon ya durup dururken.

Orta sahayi iki kagniya emanet etmisiz, süper yetenek Emre yedeklerde süüründürülüyor. Komedi gibi. Artik orta sahada Selcuk-Hamit konu mankenleri yerine. Emre-Bruma oynamali. Rakip bizle kedi-fare gibi oynayacagina biz oynayalim.

Bu ancak basit oynadi mi isimize yariyor, ama ne yazik ki biraz iyi oynadi mi kendini bi bok saniyor orasi burasi kalkiyor yine laubali ergenligi tutuyor.

Yemin ediyorum bununla bir saat konusayim , biraz oksamak ile beraber adam ederim bunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt