#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok yetenekli ama kafa yok işte. Kendini futbola verse gerçekten muhteşem bi futbolcu olur. Şımarmasa hemen. Hala atamadı ergenliği. Bu senede kariyer rekoru gibi bişey kırdı sanırım ligde en çok gol attığı sene sanırım

Hala daha şımarıyor ve futbol zekası yok gibi tuhaf saçma sapan argümanlarla yerilen futbolcu.Adam kendi bölgesinde oynatılmıyor işte.Selçuk oraya kazık çakmış 5 tane antrenör geldi Selçuk'u o bölgeden kesemedi sahada yürümesine rağmen.Ben hayvan gibi çalışacam,yeteneklerim üst düzey olacak,maçlara sonradan girdiğim de takım da gözle görülür bir değişme yaşanacak ama sonraki maç kulübeye mahkum olacam ve sahadaki ''yürüyen güçsüz adam'' her maç 11'de başlayacak.Yok yaa iyiymiş.Valla adamda ne azim kalır ne moral kalır.Emre'nin yerinde biz olsak zırıl zırıl ağlardık adam yine çırpınıyo sahada.

Dedim ben gecenlerde. 4-5 mac oynamadi mi yine akli basina geliyor ve adam akilli oynuyor. Ama sonra 4-5 mac üstüste oynayinca yine simariyor , garip garip hareketler deniyor.

Mental olarak cok zayif bir arkadasimiz. Bununla 1 saat bir odada kilitli dursam, agzini burnunu kira kira anlatirim ona nasil top oynayacagini. Basit oynayinca ne kadar faydali oldugunu gösteririm ona.

Aman Can... Emre için elini kana bulaştırma :(

Emre nin yeteneklerinde bir sıkıntı yok.Hatta kadromuzun en yetenekli Türk futbolcusudur ama tek sıkıntısı istikrarsız oynaması ve çabuk havaya girmesi.

Çok klas oyuncu belkide Sneijderden sonra en yetenekli futbolcu bile olabilir ancak bir türlü disiplin ve istikrar konusunda aşama kaydedemedi buda onun büyük potansiyelini ve yeteneklerini tam olarak sergileyememesine neden oldu.Ancak dün çok iyiydi ve harika oynadı çok iyi şutlar attı sürekli başarılı paslar atıp basit oynadı ancak bu performansını genele yayması gerekli eğer fiziğini kuvvetlendirip oyununu belirli bir çizgide tutarsa her zaman takımda önemli yeri olur.

yahu cocuga biraz gaz vereceksin. Biraz yol gostereceksin. Sinyor terim gibi ona kufur etmeyeceksin. takimin EN IYI yerli oyuncusu. EVET...

Yetenek tamam da mental olarak, fizik olarak biraz gelişse, istikrar sağlasa süper olacak. Ama her haliyle Selçuk'tan iyidir.

yahu cocuga biraz gaz vereceksin. Biraz yol gostereceksin. Sinyor terim gibi ona kufur etmeyeceksin. takimin EN IYI yerli oyuncusu. EVET...
Tam ben değinecektim.Anca Bruma diye bağırır bizim taraftar.Bir kere bile Emre Çolak diye bağırılmadı o tribünlerde.İnamoto'ya bile tezahürat yapıldı zamanında.

Tam ben değinecektim.Anca Bruma diye bağırır bizim taraftar.Bir kere bile Emre Çolak diye bağırılmadı o tribünlerde.İnamoto'ya bile tezahürat yapıldı zamanında.

Haklisin kardesim. Ben emre'yi twit attim. Okursa anlar. Elindeki yetenkleri goremeyen zavallilara ne diyelim artik. Uzuluyorum onun icin resmen. Zaten vucut dilinden belli; guzel oynamasina ragmen cok mutevazi. Yarin Melo iyilessin goreceksin Hamiti bile yedek alacak... Selcukla devam. Allahim be.

Bu hafta iyi oynadı ya önümüzdeki hafta 11 de başlasın yine mıcar batırır 5 kişinin arasında Messi lik yapmaya çalışır.24 yaşına geldi hala şu çocukluktan kurtulamadı.Kafası yerine gelse seneye yabancı kuralı sınırsızken bile ilk 11 de oynar.

Emre yi devamlı oynayabilecek bi yere kiralık olarak vermeliydik.

La Liga, Portekiz Ligi gibi liglere verilmeliydi ufak takımlara.. performans 'a baglantisiz çokça oynayabilecek bi yere...

Burda GS bi hata yaptı (aynısı Bruma için de geçerli)

Hamit sakat,Melo cezalı haftaya da aynı performansı bekliyoruz aslanım.

bugün takımın en iyisiydin tebrikler....inş. son 6 haftada da böyle deam edersin...kib

Emre, Allah'ını seversen coşma yine. Saçını çizik falan attırma. Performansını devam ettir. Hadi Aslan'ım benim :ka21:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt