#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
istikrarı bir türlü yakalayamıyor, yoksa oynadımı gayet iyi oynuyor. bugünde iyiydi ama haftaya ne yapar muamma.

Selcuk yerine daha savasci bir adam koysak gol falan yemeyiz asla. Ruh gibi geziyor.
Frikik bike atamaz hale gelmis artik. Calismiyorsun selcuk cok net calismiyorsun

Nolur aynı şekilde devam et be cok iyiydi bugün cidden ataklarda önemli rol oynadı eğer forvetlerin beceriksizliği tutmasa 2-3 assisti vardı

Iste böyle basit oyna be. Cok mu sey bekliyoruz senden.

Umarim bozmazsin önümüzdeki haftalarda.

thx young'un!!!!!!!!!!!!!!!!! fakat yazin biraz gyme git yahut ycandan steroid al 2-3 kg falan

Ne olursa olsun göbekte oynamalı.Bireysel performans olarak sneijderden sonra ligin en teknik oyuncusu.Oyun görüşü üst seviye.Sag kanatta oynamaz.Ortada serbest adam rolunu çok iyi oynuyor.Takımda şuanda 4 tane güvenilir adam var bana göre.Sneijder,Melo,Yasin ve emre.Bu 4 ü mutlaka 11 e yazılmalı her zaman.

Hep inandım sana, artık istikrarlı ol be aslanım.

Bu sene kendini baya geliştirdi. Artık sahada ne yaptığını bilen bir Emre var. Eskiden kendi etrafında dönmekten başka bir şey bilmezdi.

Bunu biri ayda 1 kere dövse dünya çapında futbolcu olur.

çabuk şımarıyor apaçi :D

Maşaallah be kardeşim.Senin hakkında hiç bir zaman kötü şeyler yazmadım buraya hep desteklenmesi gerektiğini belirttim özellikle taraftar tarafından.Yüzümüzü kara çıkartmadın hep böyle devam inşallah çok büyük olacaksın allahın izniyle.

Bayern de Götze var
Real da Isco var
Galatasaray da EMRE var !

ne olursa olsun göbekte oynamalı.bireysel performans olarak sneijderden sonra ligin en teknik oyuncusu.oyun görüşü üst seviye.sag kanatta oynamaz.ortada serbest adam rolunu çok iyi oynuyor.takımda şuanda 4 tane güvenilir adam var bana göre.sneijder,melo,yasin ve emre.bu 4 ü mutlaka 11 e yazılmalı her zaman.

4141

____________melo
bruma emre sneijder yasin
___________burak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt