#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendisi için bunu söylüyorum : umarim avrupa'nin iyi bir takimina gider seneye ve kendini gelistirir ve bizi burda gururlandirir. Bu çoçukta çok yetenek var, kendine yazik ediyor burda kalarak

Konya maçında Bruma yerine ilk 11'de başlamalı skoru bulduktan sonra Bruma oyuna girebilir.

Bu çocukta kesinlikle kaliteli bir kumaş var ama sebebini çözemediğim, istikrar sorunu da var. Ne zaman form tutsa, kısa bir süre sonra keskin bir şekilde düşüşe geçiyor.

Sneijder'den olumlu anlamda bir şeyler öğrendiği o kadar belli ki. Bir zamanlar kendi etrafından dönmekten başka bir numarası olmayan Emre Çolak vardı. Kendini baya geliştirdi. Daha 23 yaşı var. Bence bu gidişle 2. Arda Turan olacak.

Yani kötüydü veya kötüdür diyemem ancak iyiside bu gibi çocuğun ne yermenin ne övmenin manası var. Kalmış veya gitmiş eksikliğini hissetmeyiz bence.

Emre bu takımın Sneijder sonrası en yetenekli ve en zeki adamı.

Süreklilik sorununu da her maç güvenilip oynatarak çözebiliriz.

eski bir emre çolak düşmanı olarak bu aralar bayağı iyi buluyorum.. umarım bozmaz..

Çok şükür kendini bir seviye üste taşımayı başardı.
Formu düşer diyordum ama yükselerek devam ediyor.

Son düzenleme:
İyiydi bu maçta begendim.Topla orta sahadan çıkışları çok dengeli.Takımı rahatlatıyor.Ve top çalma konusunda gelişme gördüm.Artık eskisi kadar kontrolsuz girip faul yapmıyor.

emr çolak yasin sneıjder ve telleslı kadro topa hakım olur ve çok ıyı anlaşır.bu 4 lu bence oynamalı.

esenlerin asi neferi
iki mac iyi oynadi haftaya buyuk sicar muhtemelen

iki mac iyi oynamaya gelmiyor hemen döt tavan

Bu kadro vardı ...ve ayriten Melo yerine Selcuk...yani daha da ofansif!
Akhisar deplasmanında Gol.yemedik...oyun temposunu ve hızı biz blirledik

Kadro yetersiz miş mış mış ...
ArifeGüvenin#
Umut ve Olcan'ın olmaması yetti ;)

Üzerindeki ergen ve şimarık damgasını atmak üzere. Bunları çözerse Emre'nin fazla sorunu kalmaz.

Asist dışında sahada yoktu, merkez orta saha sanki en verimli olabileceği mevkiymiş gibi geliyor ama kayboluyor.

Emre Sneijder'den sonra teknigi en iyi olan oyuncu.

Bence çok çalisip kendisini gelistirmek için herseyi yaparsa 2-3 sene içerisinde belki Arda'dan daha iyi bir oyuncu olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt