#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekniğini giderek geliştiriyor. Karı kızı peşinde koşmak yerine vücut falan geliştirse bu da tıpkı Arda gibi Avrupa'nın yolunu tutar.

Forvet arkasına geçtiğinden, serbest oynamaya başladıktan sonra gayet iyi oynadı. Kaptan'lık bandını takmasıyla olumlu anlamda hal ve hareketleri değişti zaten :)

Aklı varsa avrupaya gider.

2 Yıl içinde gitmezse kariyeri biter.
Giderse çok farklı bi çizgi olabilir.

Yeteneğinde zaten sıkıntı yok. En yetenekli yerli hatta ama adam cidden mental olarak hiç yok. Hala karı kız kesme peşinde.

emreçnin kontraya çıkarken bi anda geriye dönme hareketini instagrama,twittera foto koymak için şekil olarak gözüksün diye yapmadıysa ne olayım

Oyuna girerken bizimkilere dedim ki "Gerizekalı olmasa iyi oyuncu". Yok arkadaş buna s.ktiri çekeceksin afedersiniz. Bundan 10 sene de geçse bir halt olmaz. Yol versinler gitsin Anadolu'da mı oynuyor gece kulübünde mi pinekliyor ne yaparsa yapsın.

artik gönderilmesi gerekli olan futbolculardan, bundan bir cacik olmaz bir türlü akilanmiyor, kücük takimlarin showmeni olur ancak

Yaptığın artislikten başka şey değil.

Çok güveniyorum sana ama hala 20 yaş kafasındasın be adam.

Sen bitmişsin Emre kardeş. Bize ağzımızı bozdurmadan git kendine layığın bir kulüp bul. Üst üste bu kadar hata yapanda ben ihanet ettiğine inanırım.

hücumda 3 kere top kendisindeyken amele şeyler yaptı
defansa da geldiğinde amelece bir faul yaptı
BERBATSIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt