#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CKYE0gyUcAA9sYL.jpg

Emre arayı sporla değerlendirmiş

Bu herif artık sadece virüs olur kanseri olur takımın. Galatasaraydan kopup gitsin nereye giderse gitsin. Adam olacağı yerde yakıyor bu kadar insanı emeğini.

Hamza hocanın elini tutmayıp trip atmıştınya oyundan çıkarken Hamza hocanın elini zaten haketmiyormuşsun. Git karıların elini tut başka takımlarda

Eğer bir yönetimimiz olsaydı sabri 'nin sözleşmesi hakkında yaptığı yorumdan sonra ibret-i alem olsun diye sözleşmesi fesh edilip kapı önüne konulurdu !
Sen bu kadar yüz verirsen oda gelir böyle sıçar !

Emre yetenekli biri ancak kafa yapısını değiştirmediği sürece adam olamaz.

oldum olası sevemedim bu adamı. süperligde takım bulamayacak ya da 11 e giremeyecek adamlar bizim kadromuzda.

CKYE0gyUcAA9sYL.jpg

Emre arayı sporla değerlendirmiş

geçtiğimiz sene ataköy marina nın oralarda sansendo da 2-3 saat oturduk arkadaşlarla. emre de oradaydı. 2-3 saat boyunca sürekli farklı farklı kızlar geldi yanına, kızlarla gidiyor 10 15 dk sonra geliyor ardında n başka biri geliyor onla takılıyor vs.. vs.. böyle yetenekli adamlar "ben oldum" kafasına çabuk giriyorlar ya da parayı bulunca gençlik heveslerine kapılıyorlar. bilemiyorum. yazık ama. dediğim gibi şu anda galatasaraydan başka bir takıma gitse 20 maç 11 başlayamaz. ama bizim cl kadromuzda olacak. şaka gibi.

Hıncal Uluç'a çoğu zaman kızsam da çok doğru söylediği bir söz; Emre gibi ergenlikten çıkmamış biri yerine dünya starı potansiyelli Bruma'ya sabredilmedi.

Emre,Aydın,Sabri'ye gösterilen sabrın 10'da 1'i Bruma'ya gösterilmedi. Bruma ile Amrabat kalsa ve Emre,Olcan gitse bu takımın hücumu tamamdı.

Yaptığı kırmızı kartlık hareketi yabancı bir oyuncu yapsa medya linç etmişti. Hocanın "Emre geldi özür diledi, aramızda hallettik gençliğine veriyorum" gibi birşey demesini bekliyorum. Son sezonu olmalı.

Ben hep burda haykirdim bunda futbolcu beyini yok, ama bi mac iyi oynadiginda hemen EMREEEEEEEEE COLAKKKK bizim yildizimiz diye haykiran taraftar doldu, kafasinda Futbol yok.

1.eskiden 360 derece dönüsleri vardi, insani deli ediyordu, allaha sükür onu birakti
2.aptalca bizim Tarafta Faul yapma istegi, hatirlayin Fatih Terim Dönemi, her oynayistnda faul yapip freekick den gol yiyorduk. Ki o dönem de zaten Kafaya cikacak oyuncu yoktu Dany ile Semih ikisi de berbat, hep gol yiyorduk.
3.hala basit oyunu degil, imkansizi, acaip isler aramasi. Yanindaki bos, ver pas kaleye kossun, yok o illa zoru sececek, ve top yüzde 95 kayip.

YOllayin defolsun gitsin bundan fayda gelmez. Buna verecegin sansi Sinan a versinler, Bruma olsaydi daha mi kötü olurdu simdi ?

Artık ben bundan ümidi kesiyorum yavaş yavaş.

Artık ben bundan ümidi kesiyorum yavaş yavaş.

24 yasina girmis, hala genc yetenek diyoruz... lan buna avrupada genc filan denmez. Akli da ancak 31 yaslarinda filan gelir. Bundan bisey olmaz, buna vercegimiz zamani parayi yeni genclere verelim. Utanmadan bide Twitter de resimini koydu kupa ile, aghasjkdgh s.ktugu sanki cok is basardi da, bide övünüyor

yakinda 25 yasina girecek hala genc diye hitap ederler lan rijkaard döneminde genc diyorduk buna kac sene oldu lan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt