#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yakinda 25 yasina girecek hala genc diye hitap ederler lan rijkaard döneminde genc diyorduk buna kac sene oldu lan

ayni seyi Semih de yapildi genc semih dene dene adam 30 yaslarinda hala genc semih diyorlardi. Bizim bu ülkede 25 hala genc futbolcu, futbolcu da demiyorlar genc yildiz. Hani gidip Manchester United larda filan starlasti ya, bide yildiz eksiikti

Yas olacak 25 vucut halen orta okul ergeni gibi

Ayew ve feghouli gibi ADAMlarda 25 yasinda sonucta farka gel

Bu dingili gordukce Sabriye saygım artıyo

bir türlü kendini geliştiremedi saçma hareketleri var son pasları kime vereceğini bilmiyor evlat kontenjanından kadroda yoksa asla formayı hak etmiyor

Emre 24 yaşında ama ergenliğini hala tamamlayamadı. Bilalde bunun yaşlarında aynıydı 30 yaşında aklı başına geldi ama tren kaçtı. Bununda muhtemelen 30 yaşında beyni çalışır 3-4 sene top oynar ama biz o zamana kadar sabredemeyiz

Whatsapp grubunda artislik yapıyordur kızlara nasıl şekil kırmızı gördüm diye. Veya faul yaptığı futbolcuyla arasında kız meseleside olabilir sinirlenmiştir bi an ergenus.

Kendisinden 3 yaş küçüğüm yaptığı hareketler bana bile ergence geliyor.

7d1752ceb647ee1fb0a229088559bf49.jpg

Ozan tufan için bencede takasta kullanılmalı.Bu rezil ergenden bize gram fayda yok.Bursa ya gider bu kafayla oradanda Sivasa.

Bu kafayla giderse kapıyı göstermek lazım.

Bu ergenin dilinden Sino iyi anlıyor, istediği gibi kullanıyor onu. Onunla oynadığı maçlar ve oynamadığı maçlara bakınca fark anlaşılıyor. Dışarıdan beyin takviyesi gibi bir durum bu. Sahada onsuz kalınca beklenen hareketler :)

Sercan yıldırımın Galatasaraya ilk transfer edildiği dönemde bu çocuk baya parlamıştı hatta patlama bile yapabilirdi.Sonra bu gece klübünde yakalandılar galiba Fatih Terim kadro dışı bırakmıştı ya da oynatmamıştı.Sonradan söndü gitti.Yukarıdaki resimlerde belli ediyor olayı.Aşşağı yukarı böyle aklımda kalmış.

Semtin atarli cocugu İle Apaci Ozanla iyi ikili olurlardi birbirlerini puzzle parcasi gibi tamamlarlar.Emre Arabasina biner disariya hey cocuklar siz kimsiniz ulan der Ozanda yaninda diskoya gidiyom agalarim atlayin derler.

Bu çocuğun da tek beğendiğim yanı kimlerle takılacağını iyi biliyor olması. Aferin, good job :asd:

Aydın Yılmaz > Emre Çolak. Aydın hiç değilse 3-4 maç kurtardı ama ben Emre'nin hiç öyle maçını hatırlamıyorum.

Bu sene son senesi. Eğer böyle devam ederse kontrat falan imzalanması skandal olur.

Karı-kız kovalayacağına çalışsın yoksa sene sonu biraz zor kontrat alır.

Kontratının son sezonuymuş. 6 senedir kulübede ha olacak, ha olacak diye bekliyoruz. Kendisi bazen gelişiyormuş gibi görünüyor, ama beyin gelişmiyor.
Zaten sezon sonu yaşı da olacak 25, 10 sene daha genç diye bekleyecek halimiz yok ya, olursa sezon sonu sezon içindeki yaptıklarına bakarak en fazla 2 senelik bir kontrat yaparsın, olmuyorsa gönder gitsin bu saatten sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt