#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Whatsapp grubunda artislik yapıyordur kızlara nasıl şekil kırmızı gördüm diye. Veya faul yaptığı futbolcuyla arasında kız meseleside olabilir sinirlenmiştir bi an ergenus.

Kendisinden 3 yaş küçüğüm yaptığı hareketler bana bile ergence geliyor.

Sen ortalama veya daha altı bir refah seviyesinde büyüdün büyük ihtimal,o da paralar içinde büyüdü bence fark bu.Karakter de önemli etken ama bu da var.

idare ediyor iste yedek olarak kalsin. bunu adam etmek gerekiyor ama ergenlikten cikamadi bir türlü

Teknik var, potansiyel var, beyin yok. Şu şımarıklığı ve artistliği bıraksa 10 numara topçu olacak ama beynini kullanmamakta ısrarcı.

bu herif ne zaman oynasa 2 pas'ın belini kırabiliyoruz

iyi oynadı aslanım tiki taka yaptırdı

Emre yi altyapıdan beri takip ediyoruz, ne hocalar geldi gitti, zaman zaman ben de kızsamda genel anlamda ayapından top tutabilen, topu ileriye taşıyabilen iyi pas yapabilen bir futbolcu.

Ah bir de beyinsiz olmasa, Arda dan bile daha yetenekli ama beyin yok iste. Tam Ispanya topcusu, ama mental olara o kadar zayif ki inanilir gibi degil.

Istikrarsizlik abidesi bu apaci ergen. Tam dayaklik velet, döve döve adam edeceksin bunu. Baska türlü anlamaz.

bunu sabah aksam döveceksin baska türlü akillanmaz

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Beyin olsa gerizekalı oğuzhanı falan top diye oynar o kadar yetenekli ama hala ümidimi kaybetmiş değilim.

kafası hala karı kızda

CKYE0gyUcAA9sYL.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt