#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre candir bir maç rezil oynadı yenecek adam değil
Emre'ye kadar ne adamlar gidecek var takımda sabri umut başlıca

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

defolsun gitsin yıllardır durduğu kabahat tipini şey yaptığımın zibisidisi

Normalde 85. dakikaya kadar değişiklik yapmayan herifin 30. dakikada Emre'yi oyundan alarak seyircinin önüne atmasına son derece sinir oldum.

Bir de bu çocuğu İniesta seviyede gören var

Senelerdir aynı bok: yetenek var mentalite 0 fizik 0

5 senedir A takımda sanki ilk kez profesyonel bir maça çıkmış gibiydi. Hala ergenlikten çıkamadı.

Cok iyi top yaptigimiz son Real Madrid özel macinin ilk yarisinda fark yaratan isim Emre Colak ti Hanzo bunu göremedi veya görmek istemedi. Cünkü Selcuk-Burak-Umut mafyasindan takimda yer yoktu. Sürekli yedek birakip Athletico karsisinda taraftarin önüne yem diye atti. Aslinda taraftarda Emre" yi haketmiyor. Besiktasa bile gitse daha cok deger görür.

Kötü oynadi kabul ama bu adami bu sezon Madrid maci disinda ilk 11 oynatmayip Atletico macinda direk sahaya sürüp sonra 30.dakikada oyundan cikararak taraftarin önüne atmasi Hamzanin malligi. Sabriyi niye devre arasi cikardin, Umut devre arasinda girse ölürmüydün? Umut sanki bir bok yapiyor ya.

Tabi mactan sonra basin toplantisinda da cok güzel sucu buna yükledi, ama Buraka laf yok, Semihe laf yok,Umuta laf yok. Haa bir de Podolskiye laf atti bunu unutmayalim.

Son düzenleme:
Emrenin kactane berbat macini sayabilirsiniz?
Atletico maci haric, emrenin rezil mac cikardigini cok fazla hatirlamiyorum. Ha takimla birlikte performansi kötü oldugu maclar vardir, ama hicbir zaman bu kadar kötü oynamadi. Buna ragmen Emreyi isliklamak neyin kafasidir anlamiyorum.

Her mac rezilleri oynayan Burak, Umut, Sabri gibileri varken? Yeteneksizler krallar gibi takilirken, Emreye yapilan büyük haksizliktir bence.

Emrenin gelismemesinden yakinan herkes bi sorgulasin. Bu adam en iyi döneminde bile neden parlamadigi ilk mactan sonra hemen kesik yiyor? Selcuk, Burak , Umut , Sabri gibi tükenmez kredisi neden yok?

Burak Atletico macinda ne yaptida, 30. dakikada cikarilmayi hak etmedi?

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Son düzenleme:
Emrenin kactane berbat macini sayabilirsiniz?
Atletico maci haric, emrenin rezil mac cikardigini cok fazla hatirlamiyorum. Ha takimla birlikte performansi kötü oldugu maclar vardir, ama hicbir zaman bu kadar kötü oynamadi. Buna ragmen Emreyi isliklamak neyin kafasidir anlamiyorum.

Her mac rezilleri oynayan Burak, Umut, Sabri gibileri varken? Yeteneksizler krallar gibi takilirken, Emreye yapilan büyük haksizliktir bence.

Emrenin gelismemesinden yakinan herkes bi sorgulasin. Bu adam en iyi döneminde bile neden parlamadigi ilk mactan sonra hemen kesik yiyor? Selcuk, Burak , Umut , Sabri gibi tükenmez kredisi neden yok?

Burak Atletico macinda ne yaptida, 30. dakikada cikarilmayi hak etmedi?

Emre nezaman en son bukadar kötü bir mac oynadi diye soruyorum, ve aklima gelmiyor. Özellik ile Burak ve Umut´un bir cok böyle maci var, hatta Umut emre´nin bu macta yaptigini, nerdeyse her mac yapiyor. Emre gecen sezon istatistiksel verilerin per 90 bazinda, takimin en iyisiydi. Hem dikine oynuyor, hem oyuncu geciyor, hemde bol bol pozisyon üretiyor, ve buna ragmen 88% pas isabeti sagliyor. Bu saydigim bütün konularda, per 90 statlerde takim lideri orta sahalar arasinda. Ve birde yasi 24, yani gelisime halen daha acik yapisi itibari ile.

Emre aslinda yazilacak ilk oyunculardan bir tanesi, ama önce kadroyu yaziyor, sonra Emre mi, Yasin´mi, Jose´mi aceba hangisini yazsam diyip, sonra Umut´u yaziyor Hamza hoca.

Emre nezaman en son bukadar kötü bir mac oynadi diye soruyorum, ve aklima gelmiyor. Özellik ile Burak ve Umut´un bir cok böyle maci var, hatta Umut emre´nin bu macta yaptigini, nerdeyse her mac yapiyor. Emre gecen sezon istatistiksel verilerin per 90 bazinda, takimin en iyisiydi. Hem dikine oynuyor, hem oyuncu geciyor, hemde bol bol pozisyon üretiyor, ve buna ragmen 88% pas isabeti sagliyor. Bu saydigim bütün konularda, per 90 statlerde takim lideri orta sahalar arasinda. Ve birde yasi 24, yani gelisime halen daha acik yapisi itibari ile.

Emre aslinda yazilacak ilk oyunculardan bir tanesi, ama önce kadroyu yaziyor, sonra Emre mi, Yasin´mi, Jose´mi aceba hangisini yazsam diyip, sonra Umut´u yaziyor Hamza hoca.

Emrenin kaliteli kumasini görmemek icin futbol topuna hic dokunmamis olmak lazim.
Kimse gelistirmiyor kendini, ergen felan demesin.
Emrenin takim oyununa verdigi katkiyi , hic vermemis ve veremeyecek kadar capsiz futbolcular var sürekli ilk 11de.

Kendini gelistirebilir. Kabul ediyorum, o potansiyal fazlasiyla var. Ama bu güya gelismemis haliyle bile cogundan yararli bir futbolcu.

Millet Emreden yeteneklerine göre verim bekleyip, sürekli alamadigi icin, aldiklari verimin diger leshlerin cok üstünde oldugunu bile unutuyor malesef.

30. dkda sneijder haric kimi cikarsa isliklanirdi

sneijderi cikarsa yine isliklar olurdu ama hacizciye olurdu bu seferde

ayrica emreyi 11 baslatmak cok sacmaydi herifi hic oynatma sonra atletico gibi takima karsi sacma bi diziliste sneijderi kanada atip emrenin ortada oyun kurmasini ve defans yapmasini bekle adama gulerler

stada biri sadece emreyi izlemek için gitsin 15 dk sonra geçmişinden başlar hele top rakipteyken izle tam refakatci aman rakibe dokunmiyim aman bu zencidir kosarsa deger felan sonra bir faul yapar top kazandıgını zanneder atletico macında akşamki kızda kalmış kafası kulübe otururken arkadaslarına aksam takıldıgı kızları anlatır işte bunu öle yaptım bunu şöyle yaptım buda aydın yılmaz gibi kulübü sömürdü maçtan çıkarken acıtasyon bide işin içine fener medyası girer bunu över bununda biryerleri kalkar kendi messi zanneder

Ulan sevmedim-sevemedim-sevemeyecegim. Defol git sende aydın dingilinin yanına

Aynen öyle...

Emre bırak bizim Takımı bence yerli oyuncu olarak açık ara en yeteneklisi. Emre gibi bilekleri yumuşak , Pasör ve çalım atan başka bir yerli oyuncu gelmiyor aklıma...

Emre'nin en büyük şansızlığı iyi bir yetiştirici TD ile çalışmaması. Emre eğer Lucescu'nun altında yetişseydi La Liga'dan bir takıma 20-30 milyon Euro arası satılmıştı...

Sizi bilmem ama ben çok beğeniyorum. Tamam ergen falan ama Emre'nin yaptığı hatalar , Selçuk'un ve Burak'ın yanında esamesi okunmaz...

Umarım hiç bir yere gitmez. Klasik Türk topçusu gibi 25 yaşlarından sonra patlama yapacağını düşünüyorum....

Suc bunda degil, kadronun en celimsiz topcusundan on libero yaratmaya calisan hamza'da

Bu adam ofansif orta saha veya kanat oynar ama on libero asla ve ASLA!!!!

yetenekli ama fiziken kötününde ötesi üflesen uçacak 166 boyu var birde üfürük gibi bu çocuğa vücut filan çalıştırsınlar mümkünse.

Sendeki teknik belki de Türkiyede kimsede yok ama cahil ve ortam budalası olduğundan gelişmiyorsun bir türlü. Sergen Vol2...

KRAL

ijonso5d.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt