- 27 Ocak 2010
- 59.384
- 30.992
- 3.523
paragraf paragraf neyi tartışıyorsunuz yav garson olacak veya devletten torpil bulup banliyö treninde kondoktör olacak adam bizde futbolcu olarak takılıyor işte.
hırbo.
hırbo.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav sanki takımdaki çoğu oyuncu istikrarlı şekilde iyi oynuyor. Bu herif en azından oynadığı bazı maçlarda fark yaratıyor. Bir maç kötü olunca direk kesik yiyor.Iyi topcu ama istikrarsız.3 hafta oynatirsin dokturur sonra 5 hafta sacmalar
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şimdi objektif olmak gerekirse aynı Hose için söylediğimiz gibi iyi bir DMC ile birlikte iyi oynar orta sahada. Takımı'n bu düzeninde Emre zayıf kalır. Yoksa Selçuk'tan 156 kat daha yetenekli bir çocuk.
Yeteneğine lafım yok.Fiziksel olarak çok zayıf.Zaten seviye o kadar yerlerdeki kim gelirse gelsin Selçuktan daha iyi olur.Emred oynasa x kişide.
Aslında bizde bu alışkanlık olmalı genç futbolcuları desteklemek.Maalesefki durum buna yakın bile değil.Kanat futbolu oynayabilseydik sağ tarafta daha etkili olabileceğini düşünüyorum Rodrigez'in.Tabi ki Haklısın ben sadece şunu diyorum objektif olursak Emre de Jose de istenen seviyede oyuncular değil ha yıllardır Emre'ye sabrediyoruz biraz da Joseye edelim diyenlere de SAYGI duyarım.
Destek olalımda buda kazık kadar oldu çocukluğu kalmadı. Adam olacak çocuk bellidir. Alır formayı bırakmaz Arda gibi.. ilk sezonun da Semih gibiElle tutulur takımdaki ender kaliteli ayaklardan biri. Şu çocuğa bari destek olalım.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Destek olalımda buda kazık kadar oldu çocukluğu kalmadı. Adam olacak çocuk bellidir. Alır formayı bırakmaz Arda gibi.. ilk sezonun da Semih gibi
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi