#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paragraf paragraf neyi tartışıyorsunuz yav garson olacak veya devletten torpil bulup banliyö treninde kondoktör olacak adam bizde futbolcu olarak takılıyor işte.
hırbo.

Sıklıkla eleştirenlerden olsam da mevcut kadro içinde belki de en komple özelliklere sahip orta saha oyuncusu durumunda...Rakipten top çalma özelliği şu an DM gibi oynayan Selçuk' tan, ofansif özellikleri daha önde oynayan Bilal' den daha kötü değil...Hadi konsantrasyon zaafı dolayısıyla yaptığı tercih yanlışları nedeniyle DM oynamasın ama Bilal' in aldığı sürelerin bir kısmı kesinlikle Emre ve Jose' nin hakkı. Keza Sneijder' ın ilk alternatifi de Emre olmalı...

Adem' in ''Genç oyunculara haksızlık ediliyor, kaşarlar kayırılıyor'' tezine Semih ve Bruma için ne kadar katılmadıysam, Emre için de bir o kadar katılıyorum...

Döve döve adam etmek diye bir tabir var ya, bu işte tam Emre için geçerli.

Her zaman yazıyorum burada, buna döve döve anlatacaksın, başka dilden anlamaz bu herif.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Devre arası verin bir Fransa veya Alman takımına kiralık.. Yaz kampında bambaşka birini görürüz. Böyle devam ederse hiç birşey olmaz.

Iyi topcu ama istikrarsız.3 hafta oynatirsin dokturur sonra 5 hafta sacmalar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevimsiz artis. Defolup gittiğin günü iple çekiyorum.

Iyi topcu ama istikrarsız.3 hafta oynatirsin dokturur sonra 5 hafta sacmalar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yav sanki takımdaki çoğu oyuncu istikrarlı şekilde iyi oynuyor. Bu herif en azından oynadığı bazı maçlarda fark yaratıyor. Bir maç kötü olunca direk kesik yiyor.

Bu fizik yapısıyla işi çok zor. Hani ofansif anlamda çok yaratıcı olursun eyvallah ama oda yok. Yabancı sınırı sorunu yokken hiç bu adamlarla uğraşılmamalı gönderilmelidir.Aynı maliyetle bu adamlardan daha faydalı oyuncu bulunabilir.

Defansif anlamda berbat sürekli ileriye gidip boşluklar verdirtiyor takıma

Boşuna kasmaya gerek yok 1 maç var 3 ma rezalet artık bunuda göremiyorsanız başka bişey demiyorum.Ek olarak hemen bi havalara girme çabası içinde.Olmayan bişeyn içine nasıl girmeye çalışıyorsa.

Şimdi objektif olmak gerekirse aynı Hose için söylediğimiz gibi iyi bir DMC ile birlikte iyi oynar orta sahada. Takımı'n bu düzeninde Emre zayıf kalır. Yoksa Selçuk'tan 156 kat daha yetenekli bir çocuk.

Şimdi objektif olmak gerekirse aynı Hose için söylediğimiz gibi iyi bir DMC ile birlikte iyi oynar orta sahada. Takımı'n bu düzeninde Emre zayıf kalır. Yoksa Selçuk'tan 156 kat daha yetenekli bir çocuk.

Yeteneğine lafım yok.Fiziksel olarak çok zayıf.Zaten seviye o kadar yerlerdeki kim gelirse gelsin Selçuktan daha iyi olur.Emred oynasa x kişide.

Yeteneğine lafım yok.Fiziksel olarak çok zayıf.Zaten seviye o kadar yerlerdeki kim gelirse gelsin Selçuktan daha iyi olur.Emred oynasa x kişide.

Tabi ki Haklısın ben sadece şunu diyorum objektif olursak Emre de Jose de istenen seviyede oyuncular değil ha yıllardır Emre'ye sabrediyoruz biraz da Joseye edelim diyenlere de SAYGI duyarım.

Tabi ki Haklısın ben sadece şunu diyorum objektif olursak Emre de Jose de istenen seviyede oyuncular değil ha yıllardır Emre'ye sabrediyoruz biraz da Joseye edelim diyenlere de SAYGI duyarım.
Aslında bizde bu alışkanlık olmalı genç futbolcuları desteklemek.Maalesefki durum buna yakın bile değil.Kanat futbolu oynayabilseydik sağ tarafta daha etkili olabileceğini düşünüyorum Rodrigez'in.

Kasımpaşa karşılaşmasının ilk yarısında takımdaki en efektif futbolcu.

Elle tutulur takımdaki ender kaliteli ayaklardan biri. Şu çocuğa bari destek olalım.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Elle tutulur takımdaki ender kaliteli ayaklardan biri. Şu çocuğa bari destek olalım.

Destek olalımda buda kazık kadar oldu çocukluğu kalmadı. Adam olacak çocuk bellidir. Alır formayı bırakmaz Arda gibi.. ilk sezonun da Semih gibi

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Destek olalımda buda kazık kadar oldu çocukluğu kalmadı. Adam olacak çocuk bellidir. Alır formayı bırakmaz Arda gibi.. ilk sezonun da Semih gibi

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizimki de teselli işte ya, elle tutulur bir şeyler arıyoruz. Macera işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt