#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence eksikleri psikolojik , büyük takım oyuncusu olarak başladı belki 22'lerde bir sene kiralansaydı mental açıdan çok istenen yerlerde olabilirdi.
Mental yapısı biraz sayıf belki bilmiyorum. Yerli oyuncuların hemen hemen hepsinde bu konuda eksikliği var bence ama.
En büyük sorun hocalarda bence ve belki antrenman seviyesi. Fiziken güçlendirmesi gerekirdi cookdan kendisini ama halen cılız.

Mental yapısı biraz sayıf belki bilmiyorum. Yerli oyuncuların hemen hemen hepsinde bu konuda eksikliği var bence ama.
En büyük sorun hocalarda bence ve belki antrenman seviyesi. Fiziken güçlendirmesi gerekirdi cookdan kendisini ama halen cılız.

Sizce herhangi bir hoca görmemişmidir peki?

Tarık'ı Emre'yi bence kendilerinde içlerinde yok

Yıllardır o kadar şans verildi.Hiç katkısını göremedik.Kısacası çöp.Sezon sonu tekmeyi basmalıyız.Vitaminsiz herif.

Yine söyleyecegim: 1 sezon kesintisiz Ispanyada oynasin.

Ondan sonra ya takimda tutalim ya satalim.

3 ayda 1 maç oynarsa ne özgüven ne consistency kalir.

Sizce herhangi bir hoca görmemişmidir peki?

Tarık'ı Emre'yi bence kendilerinde içlerinde yok
Gördü ve mancini ve prandelli döneminde özelikle fiziki extra çalışmalara tutulduğunu biliyorum emre çolak in.
Ne kadar istikrarlı ve doğru uyguladı bilmiyorum artık ama görüldüğü gibi pek üstünde durmamış. Suç sadece başkalarında değil tabiki. Emrede de hata çok ama yetenekleri çok fazla bence. Kadroda da Sneijder ler ile dolu değil ki emre gibi yeteneği çöpe atayım.

qPmAMq.jpg

O formadan bende de var en sevdiğim formalardan biri.

kendıne yazık edio,şu kupadaki karşıyaka maçında kıcını yırtmalı forma için.

Bu adam kronik ergen gemez bunda ergenlik... Avrupaya gidip olgunlaşmalı..

ergen reis Antalya'ya gidiyormuş.. Sonunda kurtulduk. Orada bol-bol kız bulur zaten. Üzülen varsa boş yapıyor. Sınır kalkmışken böyle ergenlerin işi yok. Senelerdir gram geliştiremedi kendini.

Güle güle emre efsane 2011-2012 kadromuzdan bir yıldız daha kaydı umarım çok çalışıp yuvana geri dönersin

Ya nesini beğeniyorlar anlamadım? Selçuk'u beğenmeyen Emre'yi beğeniyor. Yetenekse Cafercan'da çok daha fazlası vardı ama şimdi alt liglerde sürünüyor. 25 yaşına gelmiş ama 4-5 senedir en ufak gelişme yok.

zaten kıstas şu olmalı 2 boyunca gelişemeyen adamın gsda işi yok emre colak selçuğu ayakkabılarını taşıyamaz ayrıca

Antalya ya değil, kendisini asagilayan nefret Eden taraftara inat bjk ya gitsin. Lobisi olmadigi için oynatilmayan Emreyi bir macta Linc Eden taraftar gelecek sezon 10 tane yabancı komisyon cöpünden kazigi yerse bile onlara 20 maç kredi verir. Denizli takima geri aldigi Tarik, Jem, Jose, evlatlari Burak. Umut, Selçuk ile devam etsin. Iyi masallar.

Geri almak için bir taraflarımızı yırtmayalım da. İnşallah başarılı olur. Bu adam 3 maç üst üste oynatılmadı. İşin kötüsü 2 maç üstü üste iyi oynamasına rağmen! Hala öyle bir dönemdeyiz ki üstüne basa basa söylüyorum Yaya Toure gelse Rakitic gelse Selçuk'u kesemez mümkünatı yok. İşte bunlar hep ''Aha geldi ya yıldız'' kafasının mamülleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt