#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk 2 yıldır şımarıklığın dibine vuruyor anasını satıyım ama o Xelçuk. Şu kalıplaşmış klişe argümanlardan bi kurtulamadınız lan. '' 1-2 maç iyi oynar sonra şımarır '' lan selçuk denen adam 5-6 ay boyunca hiç iyi maç çıkartmadığı oldu o niye kesilmiyor. Orta sahamız yol geçen hanı anasını satıyım gelen elini kolunu sallaya sallaya hoop ceza sahamızda. Defansif anlamda daha iyiymiş Xelçuk beg.

Not : Çalım yeteneği adam geçme yeteneği olmayan bir oyuncu oynayacak orta sahamızda o zaman Hürriyet Göçeri alalım anasını satıyım vallahi daha faydalı olur yemin ediyorum bak. Top üçüncü bölgeye ulaşana kadar ilk yarı bitiyor her maç aynı terane.

EMRE, her haliyle > 10 tane Selçök eder.

Teknik desen, Emre daha iyi
Pres desen, Emre daha iyi
Tempo desen, Emre daha
Hip desen, Emre daha iyi
Pas kalitesi desen, Emre daha iyi
Dinamizm desen, Emre daha iyi
Top karma desen, daha iyi

Selçuk 2 seneden beri pili bitmis, yerleri süpüren, pres etmeyen, top kazandırmayan, ancak kafasindaki lastigi düzelten bos bir oyuncu haline gelmis. Lütfen Umet+Brak+Selçök paketi yapip gönderelim su trabzon yerli çetesini

Haha bazıları gerçekten futboldan uzak Emre daha iyimiş Selçuktan :asd22:

Selçuk belkide bu sene ender çabalayan oyuncularımızdan

Asıl sizin kalıplaşmış klişe laflarınız bunlar

Ya kolay falan ezilmez. Adam Real Madrid karşısında ezilmedi. Niye ezilsin amk?
Selçuk sezonda 1-2 maç bile iyi oynamıyor. Emre devamlı oynasın. Onunla aynı futbol dilini konuşan Sneijder, Linnes, Rodriguez, Sinan, Podolski ile birlikte korkmadan maçlara çıksın. Bakalım şov mu yapıyor yoksa 1-2 maç mı iyi oynuyor?

Hayır Selçuk defansif olarak ezilmiyor da noluyor? Tarihimizde bu kadar gol yemedik. Her maç 2-3 tane top çıkarıyor Muslera ağlarımızdan. Bir araba gol kurtarmasına rağmen üstelik...
Selçuk çok ama çok ama çok temposuz bir adam. Defansı da gölge defans. Ezbere laflar bunlar. Emre ayakları hızlı, dinamik ve artık çok koşan bir oyuncu. Defansta Selçuk'tan etkili olduğu gibi kaptığı toplarda atağa çok daha etkili çıkarıyor takımı. Çok hızlı adam eksiltiyor, enine boyuna pas yapabiliyor, first touch'u Sneijder'den sonra 2. sırada ligde.

Kurtulun artık bu adamın boyu saplantısından. Böyle adamların yaptığı şey rakibi karşıdan almaktır. Üstelik Emre'yi izlerseniz görürsünüz ki güçlendi. Size'ı abarmadı ama içi dolu turşucuk hesabı. Çünkü kas kütlesi arttı.

Selçuk bitti beyler. Okeye bile dönmüyor. Bana göre Emre > Bilal > Selçuk. Takımdaki sıralama budur...

Real Madrid maçinda Tarik da ezilmedi. Biraz mantikli konuşalim Jimmy

Emre defansif anlamda Selçuk'un verdigi katkiyi verirse Selçukun yerine oynar ama vermedi ve vermiyor da. Selçuk'un verdigi katki o kadar fazla degil ama Emreye kiyaslarsan fazla.

Selçuk sayesinde mi o kadar gol yedik? Gene saçmalamişsin Jimmy

Emre önce iyi sezon geçirsin ondan sonra takimin kilit isimlerden olsun. Öyle Kastamonuspora karşi iyi oynadi diye ilk 11in vazgeçilmez ismi olamaz

Hayallare kapilmayin

EMRE, her haliyle > 10 tane Selçök eder.

Teknik desen, Emre daha iyi
Pres desen, Emre daha iyi
Tempo desen, Emre daha
Hip desen, Emre daha iyi
Pas kalitesi desen, Emre daha iyi
Dinamizm desen, Emre daha iyi
Top karma desen, daha iyi

Selçuk 2 seneden beri pili bitmis, yerleri süpüren, pres etmeyen, top kazandırmayan, ancak kafasindaki lastigi düzelten bos bir oyuncu haline gelmis. Lütfen Umet+Brak+Selçök paketi yapip gönderelim su trabzon yerli çetesini

Rakibe cifte dalma, top calmada da Selcuktan kat kat iyi. Lobicilikte, cetecilikte Selcukun yanindan bile gecemez.

Neymis Selcuk cabaliyormus :D Birde bunu cikardilar.
Ona bakarsaniz takimda en cok cabalayan Umut. Sabri de cabaliyor. Mustafa Sarp da cabalamisti. Beni koyun sahaya ben de cabalarim.

Biz mücadelesini degil rezil, kablumbaga futbolunu, tirsakligini ve sahte kaptanligini elestiriyoruz.

Kastamonu'ya karşi iyi oynadi diye yerli Iñiesta ilan edildi

klasik gsc

klasik gsc den biriyim ve EMRE > İNİSTA >BİRLO > SELÇUK

Kimsenin kimseyi iniesta ilan ettiği falan yok. Selçuk oynayacağına artık Emre ve Jose oynamalı. Kimsenin kıçını dönüp faul alan 3 milyon euroluk bir ''boş'' izlemeye tahammülü kalmadı. Burak, Umut, Sabri, Olcan derken sürü başı efendimiz Xelçuk hep araya kaynıyor.

Selçuk sadece cabalamıyor, aynı zamanda bu formayla ligde çıktığı 143 maçta 30 gol 37 asist yapıyor. Yani bir anlamda, Jose+Emre colak'ın toplamının, kariyerleri boyunca erişemeyeceği rakamlara 4.5 sezonda ulaşıyor (:

Selçuk İnan'ın Galatasaray formasıyla çıktığı resmi maç sayısı ile attığı gol ve yaptığı asist sayıları:

195 maç => 42 gol, 53 asist.
Ofansif orta sahalardan daha yüksek skora katkı veriyor adam.Neredeyse iki maçta bir skora etki.Biat edin (:

Son düzenleme:
Bu cocuk ile niye hala yeni sozlesme yapilmis degil anlamiyorum, diger evlatlara sira geldimi hemen uzatirlar hemde zam yaparak. Buna zam yapilmasin ama mumkunse uzatilsin sozlesmesi, sanki orta sahada yerli oyuncularimiz bol da. Zaten malum alt yapidan en az 4 tanesi sart benim bildigim.

Selçuk sadece cabalamıyor, aynı zamanda bu formayla ligde çıktığı 143 maçta 30 gol 37 asist yapıyor. Yani bir anlamda, Jose+Emre colak'ın toplamının, kariyerleri boyunca erişemeyeceği rakamlara 4.5 sezonda ulaşıyor (:

valla emre maç başına ortalama 50 dakika bile oynamadığı lig kariyerinde 9a 13 yapmış fazla büyük konuşma derim

ha bunu emre için yeterli görmüyorum ama kendisini aşağılamak için kullandığın cümleye istinaden söylüyorum

Bu cocuk ile niye hala yeni sozlesme yapilmis degil anlamiyorum, diger evlatlara sira geldimi hemen uzatirlar hemde zam yaparak. Buna zam yapilmasin ama mumkunse uzatilsin sozlesmesi, sanki orta sahada yerli oyuncularimiz bol da. Zaten malum alt yapidan en az 4 tanesi sart benim bildigim.

Jem, jose, koray,tarik falan birsürü cöp aldilar ya gerek yok sozon sonu bjk ye itelerler.

3 milyon euro alsa hemen yenilenirdi. Ayrıca evlat kontenjanında falan değil diğer gurbetçi statüsünde. Bu yüzden Hamzayla sürekli sürtüşme içerisindeydi. Biz yetiştirdik ama sahip çıkamıyoruz.

bir BOK olmaz !! zirt birt dusuyor ne bir ise yariyan hareketi var ne hamlesi , kaleyi onune almis daha salliyor geriye pasi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt