- 10 Nisan 2013
- 58.853
- 42.143
- 3.943
İyi bir rotasyon oyuncusu Emre ama sözleşmesi zamlı uzatılmamalı mantıklı bir sözleşme imzalanmalı.
-Tapatalk-
-Tapatalk-
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşme yenileyip ispanyaya staja göndermenin gerekir. 2sene aklı başına gelir 27 yasinda muazzam yolcuya sahip oluruz kadroda saklarsak kaybetmeye devam ederiz. 2senedir ben yirtiniyorum pissin diye bu yöneticiler niye dusunemiyor
Adam 500 bin € ya oynuyor. Daha ne kadar düşsün garanti parası?Söözleşme yapılacaksa garanti para yarı fiyatına düşürülmeli sadece maç başına para verilmeli
Adam 500 bin € ya oynuyor. Daha ne kadar düşsün garanti parası?
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Adam 500 bin € ya oynuyor. Daha ne kadar düşsün garanti parası?
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Emre çolak yıllardır yan gelip yatıyo..Bunu diyorum aksini düşünen ya maç izlemiyodur ya da laf olsun dye konuşan kuşlardandırEmre Çolak'a net zam yapılmalı. Takımda kalmayı hakeden 2-3 futbolcudan biri. Emre Çolak çok kazanıyor, yan gelip yatıyor diyen gizli fenerbahçe ajanıdır.
Emre Çolak kazanması gerektiği kadar kazanıyor. Diğerleri fazla kazanıyor diye ona da şişkin bir sözleşme verilmemeli. Bu şekilde maaş bütçesini kısmak imkansız bir hal alır. Geçen buraya da attılar; Dortmund ile aynı maaş giderimiz varmış şu an. Hatta maç başı olayları yüzünden falan daha fazla ödüyoruz.Emre Çolak'a net zam yapılmalı. Takımda kalmayı hakeden 2-3 futbolcudan biri. Emre Çolak çok kazanıyor, yan gelip yatıyor diyen gizli fenerbahçe ajanıdır.
Aslında baktığımızda insan daha iyi kontrat, daha fazla para kazanmak için daha iyi futbol oynamaya gayret eder. Emre de tık yok.
Adam onu bile haketmiyo..Yıllardır 3 maç 5 maç hep kandırdı.. Yan gelip yattı.. Yetenekli dye oynamadan para verecek değiliz..