#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi bir rotasyon oyuncusu Emre ama sözleşmesi zamlı uzatılmamalı mantıklı bir sözleşme imzalanmalı.

-Tapatalk-

yorumlara bakıyorum genel itibari ile herkes iyi diyor.bence emreden bir halt olmaz sahte koşular sahte presler posizyon bilgisi sıfır kademe anlayışı sıfır 25 yaşına gelmiş tekniğini kullanmayı bilmiyor.bunca zamandır oynadığı top ortada aksihara beşiktaşa sivasa karşı azıcık parlaması birşey ifade etmiyor atletico macında gördük.benfica maçında gördük oynadığı oyunu bunlara karşı oynamayan adamdan bir halt olmaz Gs tarihi yabancıları yenmek için kuruldu. ve herzaman yukarı oynaması lazım onun için emreden bir halt olmaz olsaydı atletico ardayı aldıgı gibi emreyi de alabilirdi onu geçtim satmaya kalksan avrupada orta dereceli takımlar bile almaz ancak vasat takımın yıldız oyuncusu olur.

Emre ancak üçlü orta sahada iş yapar. Onca senedir a takımda defansif anlamda hiç bir katkısı olmuyor

Emre takımda en verimli savunma yapan orta saha oyuncusu. Ayrıca takımın pas trafiğini düzende tutan tek oyuncu. Fatih Terim'in son döneminde takımın o kadar iyi oynamasında temel etkenlerden biri de Emre-Engin kanatlarıydı. Takımın çabuk ve çok fazla top kazanmasında en önemli etkenler Engin ve Emre'ydi; Selçuk ve Melo değil.

Son düzenleme:
Sözleşme yenileyip ispanyaya staja göndermenin gerekir. 2sene aklı başına gelir 27 yasinda muazzam yolcuya sahip oluruz kadroda saklarsak kaybetmeye devam ederiz. 2senedir ben yirtiniyorum pissin diye bu yöneticiler niye dusunemiyor

Sözleşme yenileyip ispanyaya staja göndermenin gerekir. 2sene aklı başına gelir 27 yasinda muazzam yolcuya sahip oluruz kadroda saklarsak kaybetmeye devam ederiz. 2senedir ben yirtiniyorum pissin diye bu yöneticiler niye dusunemiyor

Aynen Ispanya'nin alt sira takimlarina kiralanabilir. Deportivo Granada gibi. Devamli forma giyebilecegi ya da fazla sure bulabilecegi ekipler.

Emre takimdaki diger 25 oyuncudan 22-23 unun yapamayacagi isleri yapabiliyor. Ustun ozellikleri var, bu yonuyle her zaman diger yerlilerden ayri tutuyorum. Sozlesme uzatilmali. Ama uzun bir sozlesme olmamali. Yoksa malum, yerli oyuncular yatis.

Söözleşme yapılacaksa garanti para yarı fiyatına düşürülmeli sadece maç başına para verilmeli

Adam 500 bin € aliyor, sadece Eray, Ismail ve Umut Gündogan su an daha az para aliyor yilda bizde. Yeni sözlesme gelirse zam da gelir.

Emre Çolak'a net zam yapılmalı. Takımda kalmayı hakeden 2-3 futbolcudan biri. Emre Çolak çok kazanıyor, yan gelip yatıyor diyen gizli fenerbahçe ajanıdır.

Şenol hocanın yerinde olsam direkt takıma aldırırım sezon sonu.

1 sezonda Oğuzhan'ın yerine hazırlanır, Oğuzhan yurtdışına gidince de değerini 5'e katlar Şenol hocanın eğitimi ile.

Emre Çolak'a net zam yapılmalı. Takımda kalmayı hakeden 2-3 futbolcudan biri. Emre Çolak çok kazanıyor, yan gelip yatıyor diyen gizli fenerbahçe ajanıdır.
Emre çolak yıllardır yan gelip yatıyo..Bunu diyorum aksini düşünen ya maç izlemiyodur ya da laf olsun dye konuşan kuşlardandır

Emre Çolak kazanması gerektiği kadar kazanıyor. Diğerleri fazla kazanıyor diye ona da şişkin bir sözleşme verilmemeli. Bu şekilde maaş bütçesini kısmak imkansız bir hal alır. Geçen buraya da attılar; Dortmund ile aynı maaş giderimiz varmış şu an. Hatta maç başı olayları yüzünden falan daha fazla ödüyoruz.

tapatalk

Emre çolak yan yaptığı yok. Oynatilmiyordu sadece şimdiye kadar.
Çocuk antrenmanlara katılır hepsine. Sakatlık yaşamaz. Oyna desen oynar çık desen çıkar.

Aslında baktığımızda insan daha iyi kontrat, daha fazla para kazanmak için daha iyi futbol oynamaya gayret eder. Emre de tık yok.

Kismen haklisin, ama diger yandan da bu adam hep kesik yiyor. Düzenli oynadi mi ise yariyor bu adam. Gecen sezon da Hamza kullandi, faydalandi ne güzel.

Son senelerde hep yedek olarak görüldü, Denizli mesela bu sezon neredeyse hic sans vermedi kendisine. Riekerink geldiginden beri yine düzenli forma sansi buluyor.

Emre hala bu ülkenin en yetenekli futbolcusu, tek sorunu mental olarak zayif olmasi.

Adam onu bile haketmiyo..Yıllardır 3 maç 5 maç hep kandırdı.. Yan gelip yattı.. Yetenekli dye oynamadan para verecek değiliz..

Yok daha neler. Bu takimda ne adamlar ne paralar kazaniyor, Emre de 500 bini bile hak etmiyormus öyle mi? Kusura bakma ama adama gülerler. Bu düzende 500bin€ hic birsey bizim takimda.

Ya abartmaya gerek yok. Yatmaktan ziyade adam oynatilmiyor yahu. Bir mac oynuyor sonra kesiyorlar. Düzenli oynadi mi ne kadar faydali oldugunu görüyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt