Gorkem Yildirim
10 Numara!
- 20 Haziran 2010
- 13.259
- 446
- 1.548
bu cocugu arda atleticoya gittiginde deportivo istemisti .. arda elinden geleni yapmisti ama bu denyo gitmedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
FT ile ilk şampiyonluktan sonra yaz transfer döneminde buraya hep yazdım. Kiralık gitmeli yoksa sönüp gider. Amrabat geldi 8 milyona kesin o oynayacak. Herkes o ara Emre kiralık verilir mi? Saçmalama falan diyordu...Ben hala bu zamana kadar niye yurt disina israrla gitmek istemedi onu dusunuyorum. Illa kontrati bitmeli miydi 3 sene once 1 sene kiralik gecirse bugun cok baska yerde olurdu.
Potansiyeline ihanet eden baska bir futbolcu daha. Sanirim bizim kulupte cok pis psikolojik danisman/ yasam kocu eksigi falan var. Acil care bulunmali
Bu leşin gittiği iyi oldu.
Kanat oynayacak hız, adam geçme becerisi veya gol vuruşu yok. (Sadece penaltıları iyi)
Forvet arkası oynayacak çap zaten yok.
Merkez orta sahada oynayacak fizik kalitesi yok.
Senede 3 gol 3 asisti geçmeyen birinden kurtulmamız iyi oldu. Beğenilmeyen Yasin en azından kanatlarda iş yapabiliyor. Sinan da bundan iyi.
Bu leşin gittiği iyi oldu.
Kanat oynayacak hız, adam geçme becerisi veya gol vuruşu yok. (Sadece penaltıları iyi)
Forvet arkası oynayacak çap zaten yok.
Merkez orta sahada oynayacak fizik kalitesi yok.
Senede 3 gol 3 asisti geçmeyen birinden kurtulmamız iyi oldu. Beğenilmeyen Yasin en azından kanatlarda iş yapabiliyor. Sinan da bundan iyi.