#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu cocugu arda atleticoya gittiginde deportivo istemisti .. arda elinden geleni yapmisti ama bu denyo gitmedi

Ben hala bu zamana kadar niye yurt disina israrla gitmek istemedi onu dusunuyorum. Illa kontrati bitmeli miydi 3 sene once 1 sene kiralik gecirse bugun cok baska yerde olurdu.

Potansiyeline ihanet eden baska bir futbolcu daha. Sanirim bizim kulupte cok pis psikolojik danisman/ yasam kocu eksigi falan var. Acil care bulunmali
FT ile ilk şampiyonluktan sonra yaz transfer döneminde buraya hep yazdım. Kiralık gitmeli yoksa sönüp gider. Amrabat geldi 8 milyona kesin o oynayacak. Herkes o ara Emre kiralık verilir mi? Saçmalama falan diyordu...

NFA_07 tarafından gönderildi.

Bu leşin gittiği iyi oldu.

Kanat oynayacak hız, adam geçme becerisi veya gol vuruşu yok. (Sadece penaltıları iyi)

Forvet arkası oynayacak çap zaten yok.

Merkez orta sahada oynayacak fizik kalitesi yok.

Senede 3 gol 3 asisti geçmeyen birinden kurtulmamız iyi oldu. Beğenilmeyen Yasin en azından kanatlarda iş yapabiliyor. Sinan da bundan iyi.

Kanat oynayacak hız, adam geçme becerisi veya gol vuruşu yok. (Sadece penaltıları iyi)

Senede 3 gol 3 asisti geçmeyen birinden kurtulmamız iyi oldu. Beğenilmeyen Yasin en azından kanatlarda iş yapabiliyor. Sinan da bundan iyi.

Leş değil adam gibi adamdı Murhan'cım kusura bakma.

Cok pis elestirdim hatta bol bol küfür de ettim buna ama her zaman da hakkini verdim.

Yetenek olarak hala Türkiye'nin en yetenekli topcusu ama gel gör ki beyin yok.

bundan bi cacık olmaz.

11-12'de oynadıgı futbolu kariyeri boyunca bir daha oynayamaz.

Leş mi?

seni-arkadas-olarak-goruyoruma-alternatif-cevaplar_1009127.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

kalsaydı bu iyi olurdu diye düşünüyorsak yazık bize Hagi yi falan geri çağıralım daha mantıklı

sneijder yedegi olarak kalacakti. Kim ne derse desin adamda kalite vardi

Hollanda Ligine gitse 10 gol 20 asist yapar bu adam. Öyle sağlam bilekli ve zeki.

Tek sıkıntısı özgüveni. Yıldız egosu yok adamın olsa bizim dandik ligde çok iyi oynardi.

Kendini geliştirme gibi bir hedefi yok malesef, vizyonu dar.

Sadece kendını calımlayabılıyor

giden altin degerinde mi oldu simdi ? Ünlü 360 dönüslerini mi özlediniz ? bundan bisey olmaz, 30 macta 3ü iyi oynardi, 10 vasat gerisi berbat.

Gidenleri geri getirmeye kalkacaksak Giovani dos Santos'u alalım. Kadroda şuan kimin yerinde olabilirdi? Bence hücumdaki oyuncuların hiçbirini kesemez.

Vitaminsiz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dejonga 5 milyon euro
emre colaga 0

ulan sneijder

Ulan su cocuk kulubede olsa fena mi olurdu?Orta sahaya sokacak adamimiz yok dogru durust.Goz gore gore bedavaya biraktiniz adami.

Emre Colak'a cok kizardim ama yinede ne yetenekli yerlilerden biri derdim hep. Emre'yi gonderip , Josue'yi almakta farkli bir beyinsizlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt