bu beyinsizi istemek neyin nesidir anlamiyorum gercekten. alacagiz sonra ft gaziyla 5 sene imzalayacak ölene kadar gitmeyecek.Zor kurtulduk bundan 8 sezon bizde kaldı gram top oynamadı , kendini geliştirmedi ne geri gelmesi yahu.
bu beyinsizi istemek neyin nesidir anlamiyorum gercekten. alacagiz sonra ft gaziyla 5 sene imzalayacak ölene kadar gitmeyecek.Zor kurtulduk bundan 8 sezon bizde kaldı gram top oynamadı , kendini geliştirmedi ne geri gelmesi yahu.
bu beyinsizi istemek neyin nesidir anlamiyorum gercekten. alacagiz sonra ft gaziyla 5 sene imzalayacak ölene kadar gitmeyecek.
2+1 sozlesme 1m bonservis 1.2m maaşEgosu boyunu asmamissa sezon sonu ekibimize katilmasini dilerim.
Akbabaya Turuce hic gerek yok
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bir gariban altyapi topcumuza daha ztn samimiyetten uzak sosyal medya mecralari araciligiynan bos bi msj atmadigi icin saldirmamak lazim
avrupada kulup kulup gezdikten sonra vurgun icin turkiyeye gelip allah muamelesi goren bazi yabancilarin (samimi olanlar da vardir) instagrami domine eden turk kardeslerimiz Galatasaray kalp yazsin diye attigi msjlara kanarak herkesten ayni seyi beklemeyin
emre bu kulupte 15 seneye yakin bulunmus biri olarak hatirlarsiniz ki atletico macinda HAINCE isliklanmis ve oyundan alinmak durumunda kalmisti
sonra gercekten iyi oynadigi bir sezon (ya da 2. yarisi demek daha dogru olur) ardindan sozlesme verilmedigi icin ayrilmis idi. yerini josueyle doldurmayi uygun gormustu yonetim
emre harbiden GSmizde haksizliga ugrayan ender turk topculardandir
bende onun yerinde olsam islikci magandalar yan tarafa adamsin fln yazsin diye bos bi post atacagima hic zahmete girmem daha iyi
Bence kendisi zamanında tam o tarzda bir herif olduğu için atmamış olması garipseniyor zaten yav.
Şu an Selçuk'un yerinde ve Belhanda'nın yedeği olarak kullanabileceğimiz bir arkadaştı doğrusu. O sezon iyi oynadığına ben de katılıyorum.
Atletico Madrid maçında ise herif sanki daha önce hiç topa dokunmamış gibi saçma sapan şeyler yapıyordu. Islıklanmaya başladıktan sonra da zaten ayakları tutmamaya başladı. Zaten sonrasında oyundan alındı diye hatırlıyorum. Maç henüz sonlanmamışken, skor olarak da dönemeyecek duruma gelmemişken adam ıslıklamaya karşıyım. Tabii rezilleri oynadığımız sezonlarda yapılan protestolara bir şey diyemem.