#52 Emre Çolak

bu beyinsizi istemek neyin nesidir anlamiyorum gercekten. alacagiz sonra ft gaziyla 5 sene imzalayacak ölene kadar gitmeyecek.

Emre çolak gibi boş beleş selçuk var , yasin var , ahmet çalık var bunlardan katkı aldık mı ki istiyoruz anlamıyorum bende.

Ben denenmesini isterim üzerine koymuşsa çok iş yapar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda'dan farkı yok gözümde.

Gitsin Arda ve Emre abisiyle oynasın.

Beleşe gelip arda ve türevleriyle görüşmeden sadece arma için oynayacaksa gelsin. Zamanında çok sövdüm buna ama terim adam eder, yaşı da genç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

asistin asisti değil direkt bam bam bam golünü atıyor,10 no seni çağırıyor Emre gel soytarıdan kurtar bizi

Eski wonderkid, sonra hain, simdi...?

Emre ve Arda abilerinin izinde simdilik, bakalim kariyerinin sonu da onlarinkine benzeyecek mi?

eski yabancı futbolcuların alayı tebrik mesajı yollarken herhangi tebrik mesajı paylaşmamış arda abisinin izinden giden g.. lalesi

Yillik 2 Milyon € dan yeni kontrat yapmadik diye küsmüstür apaci gecen sene.

bir gariban altyapi topcumuza daha ztn samimiyetten uzak sosyal medya mecralari araciligiynan bos bi msj atmadigi icin saldirmamak lazim
avrupada kulup kulup gezdikten sonra vurgun icin turkiyeye gelip allah muamelesi goren bazi yabancilarin (samimi olanlar da vardir) instagrami domine eden turk kardeslerimiz Galatasaray kalp yazsin diye attigi msjlara kanarak herkesten ayni seyi beklemeyin
emre bu kulupte 15 seneye yakin bulunmus biri olarak hatirlarsiniz ki atletico macinda HAINCE isliklanmis ve oyundan alinmak durumunda kalmisti
sonra gercekten iyi oynadigi bir sezon (ya da 2. yarisi demek daha dogru olur) ardindan sozlesme verilmedigi icin ayrilmis idi. yerini josueyle doldurmayi uygun gormustu yonetim
emre harbiden GSmizde haksizliga ugrayan ender turk topculardandir
bende onun yerinde olsam islikci magandalar yan tarafa adamsin fln yazsin diye bos bi post atacagima hic zahmete girmem daha iyi

alt yapıdan 2-3 yıl içinde emre çolak seviyesinde futbolcu yetiştiremeyeceğimiz için ( kaç yıldır kimse yetişmedi) uefa statüsünde bize lazım olan rotasyon oyuncusu olarak gelebilir fm oynayan daha iyi bilir alt yapıdan yetişmiş oyuncu bulamayınca eksik kadro bildirmek zorunda kalıyorsun en azından rotasyonda kullanabiliriz emreyi fatih hoca ile futbola odaklanabiliyor bu çocuk süper finalli sezonda görebileceğimiz gibi

edit: semih kaya da dönebilir ahmet çalıktan koray günterden daha çok iş yapacağı kesin hemde alt yapıdan yetişmiş oyuncu kuralı için işe yararlar ahmet ile koray ne işe yarıyor bu bile bu üstteki iki oyuncuyu(emre-semih) değerli yapıyor kadro için.

bir gariban altyapi topcumuza daha ztn samimiyetten uzak sosyal medya mecralari araciligiynan bos bi msj atmadigi icin saldirmamak lazim
avrupada kulup kulup gezdikten sonra vurgun icin turkiyeye gelip allah muamelesi goren bazi yabancilarin (samimi olanlar da vardir) instagrami domine eden turk kardeslerimiz Galatasaray kalp yazsin diye attigi msjlara kanarak herkesten ayni seyi beklemeyin
emre bu kulupte 15 seneye yakin bulunmus biri olarak hatirlarsiniz ki atletico macinda HAINCE isliklanmis ve oyundan alinmak durumunda kalmisti
sonra gercekten iyi oynadigi bir sezon (ya da 2. yarisi demek daha dogru olur) ardindan sozlesme verilmedigi icin ayrilmis idi. yerini josueyle doldurmayi uygun gormustu yonetim
emre harbiden GSmizde haksizliga ugrayan ender turk topculardandir
bende onun yerinde olsam islikci magandalar yan tarafa adamsin fln yazsin diye bos bi post atacagima hic zahmete girmem daha iyi

Bence kendisi zamanında tam o tarzda bir herif olduğu için atmamış olması garipseniyor zaten yav.

Şu an Selçuk'un yerinde ve Belhanda'nın yedeği olarak kullanabileceğimiz bir arkadaştı doğrusu. O sezon iyi oynadığına ben de katılıyorum.

Atletico Madrid maçında ise herif sanki daha önce hiç topa dokunmamış gibi saçma sapan şeyler yapıyordu. Islıklanmaya başladıktan sonra da zaten ayakları tutmamaya başladı. Zaten sonrasında oyundan alındı diye hatırlıyorum. Maç henüz sonlanmamışken, skor olarak da dönemeyecek duruma gelmemişken adam ıslıklamaya karşıyım. Tabii rezilleri oynadığımız sezonlarda yapılan protestolara bir şey diyemem.

Bence kendisi zamanında tam o tarzda bir herif olduğu için atmamış olması garipseniyor zaten yav.

Şu an Selçuk'un yerinde ve Belhanda'nın yedeği olarak kullanabileceğimiz bir arkadaştı doğrusu. O sezon iyi oynadığına ben de katılıyorum.

Atletico Madrid maçında ise herif sanki daha önce hiç topa dokunmamış gibi saçma sapan şeyler yapıyordu. Islıklanmaya başladıktan sonra da zaten ayakları tutmamaya başladı. Zaten sonrasında oyundan alındı diye hatırlıyorum. Maç henüz sonlanmamışken, skor olarak da dönemeyecek duruma gelmemişken adam ıslıklamaya karşıyım. Tabii rezilleri oynadığımız sezonlarda yapılan protestolara bir şey diyemem.

o atletico macinda harzooglu orta sahada baltayla baslamisti tabi rakip de ATLETICO olunca takim ambale oldu
mesela ta 2010da ardaya da ayni sey yapilmisti (butun o les hareketlerinden cok once) fb maciydi hatta. ve o maci kaybetmistik, alsak belki champ olurduk
bizim taraftarin hakkaten saglam bir dayak yemesi gerekiyor bazen

altyapıdan futbolcu cıkmayacak mı:poop:

Emre'ye hizmetleri için teşekkürler bence Türkiye'ye gelmemeli şimdi , Emre yerine biz de altyapıdan bir topçu çıkarabiliriz..

2011-2012 sezonunu hatırlayalım ki o sezon Baytar'ın yokluğunda 11'de düzenli olarak oynamaya başlamıştır.

emre çolak (engin baytar)-selçuk-melo-kazım

o sezon iyiydi tamam bu çocuk oldu üstüne koyacak dedik ertesi sezonlar yine yatmaya başladı. emre çolak'ta aydın yılmaz'da tembel oyunculardı. atlamaları gereken bir merdiven vardı atlayamadılar. şampiyonlar ligini hedefliyorsak emre çolak'tan rotasyon oyuncusu bile olmaz.

Hayri'ye katılıyorum.. Bu adamın Galatasaray kariyerine bakarsak, ortalaması gayet iyiydi..

Yaşı hala 27 bence olgunlaşıp tıpkı, Suat kaya gibi orta sahamızın değişmez ismi olabilir.

Geri
Üst Alt