52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesaj kutularınızı kontrol ederseniz sevinirim. Yasaklı olan şarkı için mesaj gönderdim

Gözüme nerdeyse 2-3 şarkı yabancı geldi. Dün daha fazla vardı bilmediğim.

Size de öyle göründü mü? Dikkat çeken var mı?

Bana 12 puan vermeden zor şampiyon olursun kardeşim :D Bak Def Leppard - Too Late For Love gibi bir şaheseri boş geçmeyip 12'yi yapıştırdın sonra hemen şampiyon oldun :) Tesadüf mü bu sence? :D Keza Aslan kardeşim de bana yarışmalardan birinde 12 puan verdi çok geçmedi şampiyon oldu :asd22: Bunlar tesadüf değil :D Lakin son zamanlarda niyeyse sana doğru düzgün puan veremiyorum ona üzülüyorum :(

Abi 12 ver sen ben sana 1 yarışma değil 2 yarışma 12-12 veririm. Şarkım ve şarkıcım parlıyor listede adeta yıldız gibi orada bak. :D

Camia olarak zafere ihtiyacımız olan şu günlerde Flört ile 21.lik ile feda dememizin ardından zafere yürümemiz lazım.

Şike için PM bekliyorum. Karşılıklı tarla sürülür.

güzel şarkılar var bilmediklerim de var yarın öğlene doğru tek tek dinler puanları veririm :D

Oynatma listesi güncellenmiştir. Başarılar dilerim

Arkadas 3 4 yarısma yapıldı ulan bir denk gelemedik nasıl benim olmadığım zamanı denk getiriyorsunuz helal olsun

Hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin.
komodo-dragon-eye-linda-sannuti.jpg

Playlist yayınlanalı daha 10 dakika oldu, hemen tarlaları sürmeye başladınız he :D

Listeyi sadece kendi şarkımı dinleyip kapattım.

Diğerlerini sonra dinlerim.

Listeyi beğendim , 12 verebileceğim en az 3 parça var ,,,,,

Strateji yapmayın da şampiyon olayım beyler bir kereliğine de olsa dinleyin artık

Listeyi bir kaç şarkı haricinde kötü buldum

Şahsen listeyi beğenmedim. Son zamanlardaki en vasat liste.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt