52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Komodo Ejderleri isimli Lobimiz olarak deklare etmiş olduğu bildirgemizi tekrar hatırlatmakta fayda var.:)

Komodo Ejderleri Lobisi' nin misyon ve vizyonları tüzükle garanti altına alınmıştır. Diğer lobiler gibi kabile düzeni ile yönetilmiyor.

Tüzüğümüzün birinci ve hasıl olan maddesi de diğer lobileri başarıları ile alaşağı etmektir.

İşte bu ahval içerisindeki Kedi ve Bal Porsukları Lobilerini, kendilerine çizdikleri yoldan def etmek güzide amaçlarımızdandır.

Katılacağım şarkıyla katılmış birisi.Bu arada her listede scorpions mu var bana mı öyle geliyor ?

Bir tane yasaklı var hemen değiştirelim onu kiminse, özelden yazıyorum Tuna

Komodo Ejderleri isimli Lobimiz olarak deklare etmiş olduğu bildirgemizi tekrar hatırlatmakta fayda var.:)

Komodo Ejderleri Lobisi' nin misyon ve vizyonları tüzükle garanti altına alınmıştır. Diğer lobiler gibi kabile düzeni ile yönetilmiyor.

Tüzüğümüzün birinci ve hasıl olan maddesi de diğer lobileri başarıları ile alaşağı etmektir.

İşte bu ahval içerisindeki Kedi ve Bal Porsukları Lobilerini, kendilerine çizdikleri yoldan def etmek güzide amaçlarımızdandır.

Bizim kendimize çizdiğimiz bir yol yok :D Kafa gitmiş bizim lobide :D Anlık yaşıyor, yarışıyor ve başarılı oluyoruz :D

https://www.youtube.com/watch?v=ubcdT3hAIJI

Aha gözümden kaçtı heral yasaklıları yazın bana bekliyorum

Yok artık. 3 şarkı arasında kaldım 2'sini gönderdim. 1'i de listede. Gitti mis gibim şarkı. :(

Playlistte pis yere gelmişiz ya şanssızlık mıdır yoksa başka birşey mi

6. şampiyonluk için her şeyi yaparım Tuna anlaşabiliriz. :D
Bana 12 puan vermeden zor şampiyon olursun kardeşim :D Bak Def Leppard - Too Late For Love gibi bir şaheseri boş geçmeyip 12'yi yapıştırdın sonra hemen şampiyon oldun :) Tesadüf mü bu sence? :D Keza Aslan kardeşim de bana yarışmalardan birinde 12 puan verdi çok geçmedi şampiyon oldu :asd22: Bunlar tesadüf değil :D Lakin son zamanlarda niyeyse sana doğru düzgün puan veremiyorum ona üzülüyorum :(

yanliz liste solo yrismasina donmus soyle bir bakinca uzaktan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt