52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Playlist İlk Mesajda!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamdır ekliyorum 26 yarışmacı olarak Okan Bal Aykut Akyıl ile sona erdi kayıtlar. Şu anda 19 kişi şarkısını gönderdi.
Biraz hızlı olalım ben dahil uyuyacak arkadaşlarımız var :D

Her yarışmada bu ricada bulunuyoruz ama puanlar çok hızlı gönderiliyor sanki :D Ben o konudan kestim umudu :D

2 gün süresince ypılan yarışmalarda ben genelde playlist dinleme işini sabah 8.30-10:00 arasına bırakıyorum. Ofiste kimsler yokken dinliyorum. Sonra giriyorum başlığa bir bakıyorum ben gece mışıl mışıl uyurken millet yarım saat içinde puaları gönderdim yazmış :)

Ya vezir olurum ya rezil, kesinlikle ortalarda yer almam.

Yolladım bakalım hazırlıksız yakalandım bu yarışmaya ama belli olmuyor.

Ulan biri benim sarkimi yollamis, iyi sinir oldum gece gece. Benden sana puan yok arkadas :asd:

saat 1

sarki bildirmeyenleri ayiplayalim

sevimli bir sarki ile katildim abiler kardesler

rockcular,popcular, bagimsizlar, posrsuklar,kediler, yoneticiler , heppppinize bol puanli yarismalar

Arda ağabeyin son zamanlarda yerlerde süründüğü gerçeğinden hareketle senin yapacağın her derece başarı kabul edilebilir :D
ZsXGPHnHmQYCY.gif

Yok abi benim öyle seylerle isim olmaz, gercekten sinir oldum. Eurovision sarkilari listeme yeni eklemistim bu sabah o sarkiyi :D

Pişti olmuşsun demek :D Büyük ihtimal Alpay'dır o genelde pişti konusunda en uzaman kişi olur kendisi :D Bas geç 12'yi :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt