- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Mesajı düzelttim, seviyorum yazacakken hınzir SM T800 sevmiyorum diye düzelttişaka değil cidden böyle oldu
Sonra aptal o telefonlar akıllı değil deyince kızıyorsun bana. Baksana iradeni bile yanlış yansıtıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mesajı düzelttim, seviyorum yazacakken hınzir SM T800 sevmiyorum diye düzelttişaka değil cidden böyle oldu
AhahhahahahahErman mesajı attı şarkıyı dinlemeye başlıyorum, 5 dakika sonra geri dönüş yapmadıysam ambulans yollayin lütfen
AynenKlip tam Arda ağabeylik yahu![]()
![]()
Ahahhahah :2aloh1: Ben sana dedim ama en baştan uyardım sen kaşındınPM için teşekkür eder, allah belanı vermesin diyorum Erman. O klip nedir ya
PM için teşekkür eder, allah belanı vermesin diyorum Erman. O klip nedir ya
Tiksindim valla yalan yok, ama işid videosu izlediğimden etkisi çabuk geçti... herseye rağmen o patlattıgi sivilceyi yemeyeydi iyiydiAhahhahah :2aloh1: Ben sana dedim ama en baştan uyardım sen kaşındın![]()

Rammstein olsa yine iyi ağabey Rammstein'a rahmet okutur öyle diyeyimNeymiş o Rammstein mı?
Arda abiyi elinde şarap kadehiyle bu klibi izlerken düşündüm ve kahkaha attımİzlememiş miydin daha önceİlk seferde daha fena vurmuştur kesin
Ahahahaha nasıl ama tam Arda ağabeylik değil mi ?

Açıktan yazıpta Arda ağabey'i hayattan soğutmayın rica ediyorumTiksindim valla yalan yok, ama işid videosu izlediğimden etkisi çabuk geçti... herseye rağmen o patlattıgi sivilceyi yemeyeydi iyiydi![]()
Tiksindim valla yalan yok, ama işid videosu izlediğimden etkisi çabuk geçti... herseye rağmen o patlattıgi sivilceyi yemeyeydi iyiydi![]()
Ahahahhah :2aloh1:Arda abiyi elinde şarap kadehiyle bu klibi izlerken düşündüm ve kahkaha attım![]()
![]()
Arda abiyi elinde şarap kadehiyle bu klibi izlerken düşündüm ve kahkaha attım![]()
![]()
Travmayı atlatabilmek için elinde mazot şişesi sabaha kadar Matt Monro dinleyebilirMesajını okuyunca aynı tepkiyi bende verdim![]()