52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi iyi geceler beyler rüyanızda o klibi görürsünüz inşallah.

Tuncay Tum seni gidi nankör kedi. Ulan belki de aldığım 10 puan sayesinde derece yaptın. Hala laf ediyorsun. :D

Bu arada, hangi şarkı ve şarkıcıyla katılsam olay oluyor arkadaş. Kayahan ile katılıyorum adam yeni ölmüş diye puan vermiyorlar. Scorpions ile katılıyorum daha yeni şampiyon oldular diye puan vermiyorlar. Queen ile katılıyorum aşırı efsane bir grup diye puan vermiyorlar. :D Hakikaten Eurovision son zamanlarda çok pis yarışma oldu. Eskiden strateji yapmanın bile bir adabı vardı. Şimdi adamlar çıkıp utanmadan şu şu sebepten, üstelik saçma sebeplerden dolayı puan vermediklerini gururla anlatıyorlar. :D Sonra da vay efendim müzik zevkimiz şöyle, böyle diye hava atarlar. Açık ve ağır konuşayım, Pitbull şarkılarıyla katılıp, Pitbull'a yüksek puan verenler bile sizden daha samimi. En azından onlar gerçekten Pitbull şarkılarını beğendikleri için katılıyorlar ya da puan veriyorlar. Ama siz beğenmenize rağmen sırf şampiyon olabilme ihtimali yüksek diye birçok şarkıya puan vermiyorsunuz.

Dün aksam sonuclarin aciklanamasini takip edemedim, arkadaslar ile Bayern macina bakiyorduk ve telefonun sarji bitmisti :asd:

Tebrikler adasim Can Uz , beyler size de Alpay Asma Tevfik Aksoy.
Murat Kayanda abi demek ki sen benden önce cikmissin sarkiyi yollayarak, pisti oldum o sarkiyla :D

Can BÜYÜK , Sendemi sixpence'i gönderdiydin , şarkımı hemende göndermedim belki birkaç dk fark vardır aramızda ,
bu arada derece beklemiyordum ama ortalama olarak fena puan almam diyordum biraz daha iyi aldım bir süre katıldığım yarışmalarda bu minvalde devam edeceğim .

Olmasın biraz. Her gün üst üste çok oldu bu ara.

Maçtan sonra bir gün yapılır.

Doğru söyleyin Alpay'ın hesabını kim hackledi ?

Alpay kendi katilmak istemiyorsa yarisma yapsin.

Millette hazır kıta bekliyornuş :)

Her zaman. Moderatorlerden birinin bu basliga yazdigini goren kedi lobisi temsili
1412615165_cats_disappointed_after_being_served_empty_plate.gif

Sonuc genelde boyle husran oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt