52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence bu gece offical yarışma açılır ya kaç gün geçti üzerinden :D

Tamam. Biraz bekleyelim, resmi yarışma düzenlenmezse yaparız ve 24 kişi olur, OK.

Abi resmi yarışma olmazsa beni yazabilir misin acil işim çıktı ben sana şarkıyı atarım, en kötü özel mesaj ile adını söylerim zaten youtube de hemen çıkıyor. :)

moral motivasion olarak resmi bir eurovison 53. gerekli gsc forumuna ölü topraki üzerimizden atabilmek icin. olmasada artik gayri resmi yarismaya göz atacagiz

Bu arada benim şarkım hazır bile. Arda abi 10 numara yarışma yapar. Bilen bilir. Bilmeyen de fazla kurcalamasın. :D Yapınca görür.

B. Arda Aycan abi kimsenin yapacağı yok. Yapma olasılığı olan, hatta olmayan :D hemen hemen herkesi mentionladık. Ses seda yok. Ses verenler de açık açık yapmayacaklarını belirtti. Bence hazır herkes burdayken açalım başlığı. Beklemeye gerek yok.

@B. Arda Aycan abi kimsenin yapacağı yok. Yapma olasılığı olan, hatta olmayan :D hemen hemen herkesi mentionladık. Ses seda yok. Ses verenler de açık açık yapmayacaklarını belirtti. Bence hazır herkes burdayken açalım başlığı. Beklemeye gerek yok.

20:30 a kadar resmi ESC başlığı açılmazsa, o saatte başlık sizinle olacak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt