- 22 Kasım 2008
- 14.943
- 481
- 1.708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarışma acılmadangobdernem ben hak temiz olurum o zaman.![]()
Aynen hiç sorma antik kardeşimKaç kere görürsem göreyim, her gördüğümde gülümsetmeyi başarıyor bu gif.
Unoffical yarışmayı hayırlısı ile tamamladıkŞimdi de bize bir offical yarışma gerekiyor
@Tuncay Tum Kardeşim senden bir 53 patlatmanı bekliyoruz :asd22: Ne mübarek adamsın ki taa Kanada'lardan GSC forumdaki renkdaşlarına ESC yarışması düzenleyebiliyorsun
![]()
Maçlar çok iyiydiTuncay'dan ümidi kesin. Maç izliyordur.
Hindistan ligindeki maçı dahi bahane edip yarışma açmayacak potansiyelde biri olduğunu düşünürsek buraya uğramaz bile.
Hakikaten özledik yarışmayı modlar. Eray ÖZTÜRK abi hadi artık sıra sende.
Uğur İz dönmüşsün kardeşim.![]()
Dayanamadim5 yarisma kacirmisim.Kansas'la sampiyonluk hasretine son vermissin tebrikler.
Ömer bugünkü yarışma olmasaydı gün içinde yapacaktım aslında. Bugünden sonra bir hafta kadar yarışma için müsait olamayacağım maalesef. Ama sonrası, bir mani keder olmazsa bizim.Hakikaten özledik yarışmayı modlar. Eray ÖZTÜRK abi hadi artık sıra sende.
Posta Güvercini olarak benim de kellem masada anladığım kadarı ile53. yarışma konusu yarın açılmazsa çok kimsenin kellesi gider, benden söylemesi![]()