52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarışma acılmadangobdernem ben hak temiz olurum o zaman.:)
sxt9u.gif

modlara protesto amacli girmedim unoffical yarismaya.

Unoffical yarışmayı hayırlısı ile tamamladık :) Şimdi de bize bir offical yarışma gerekiyor :D Tuncay Tum Kardeşim senden bir 53 patlatmanı bekliyoruz :asd22: Ne mübarek adamsın ki taa Kanada'lardan GSC forumdaki renkdaşlarına ESC yarışması düzenleyebiliyorsun :P

Unoffical yarışmayı hayırlısı ile tamamladık :) Şimdi de bize bir offical yarışma gerekiyor :D @Tuncay Tum Kardeşim senden bir 53 patlatmanı bekliyoruz :asd22: Ne mübarek adamsın ki taa Kanada'lardan GSC forumdaki renkdaşlarına ESC yarışması düzenleyebiliyorsun :P

helal olsun tuncay
tesekkur ederiz

53. Yarışmaya bomba gibi hazırım iddialıyım 1.lik için bekliyoruz bugün açılır artık offical yarışma :D

Tuncay'dan ümidi kesin. Maç izliyordur.

Hindistan ligindeki maçı dahi bahane edip yarışma açmayacak potansiyelde biri olduğunu düşünürsek buraya uğramaz bile.

1 hafta geçmiş bu arada. Hayırlı olsun.

Dayanamadim :) 5 yarisma kacirmisim.Kansas'la sampiyonluk hasretine son vermissin tebrikler.

Sağolasın başkan. Özledik seni de hem forumda hem de yarışmalarda. Ama fazla kaptırma yine de 1 ay daha dişini sık sonra her şey güzel olacak inşallah. :)

53. yarışma konusu yarın açılmazsa çok kimsenin kellesi gider, benden söylemesi :D

Hakikaten özledik yarışmayı modlar. Eray ÖZTÜRK abi hadi artık sıra sende.
Ömer bugünkü yarışma olmasaydı gün içinde yapacaktım aslında. Bugünden sonra bir hafta kadar yarışma için müsait olamayacağım maalesef. Ama sonrası, bir mani keder olmazsa bizim.

Bugün belki boşluk bulursam kırmam sizleri ama söz veremiyorum. Olursa gündüz saatlerinde düşünüyorum.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
53. yarışma konusu yarın açılmazsa çok kimsenin kellesi gider, benden söylemesi :D
Posta Güvercini olarak benim de kellem masada anladığım kadarı ile :D Bunu bildiğim için Tuncay Tum kardeşimi ikna etmeye çalışıyorum kaç gündür ama nuh diyor peygamber demiyor adam :D Kanada'nın soğuğu yüreği taş gibi yapmış resmen hiçbir acitasyonu yemiyor sağolsun :D

Konuya her bakışımda kafamdan 100 tane şarkı paylaşayım bütün kalan şarkıları patlatayım diye geçiyor bu aralar nedense. :oley:

Bu aralar bir sadistlik var üzerimde anlayamadığım. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt