52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Posta Güvercini olarak benim de kellem masada anladığım kadarı ile :D Bunu bildiğim için @Tuncay Tum kardeşimi ikna etmeye çalışıyorum kaç gündür ama nuh diyor peygamber demiyor adam :D Kanada'nın soğuğu yüreği taş gibi yapmış resmen hiçbir acitasyonu yemiyor sağolsun :D

Lafa bak, ilk senin kellen tehlikede :D

Konuya her bakışımda kafamdan 100 tane şarkı paylaşayım bütün kalan şarkıları patlatayım diye geçiyor bu aralar nedense. :oley:

Bu aralar bir sadistlik var üzerimde anlayamadığım. :D

Aklına böyle şeyler getirme Alpay, iyi şeyler düşün :D

Konuya her bakışımda kafamdan 100 tane şarkı paylaşayım bütün kalan şarkıları patlatayım diye geçiyor bu aralar nedense. :oley:

Bu aralar bir sadistlik var üzerimde anlayamadığım. :D
Paylaş paylaş aralarından birini gözüme kestirirsem ben katılırım belki :D :D

Alpay Asma kısmetse bir gün sen de yarışma düzenleyecek misin kardeşim? :38573: :oley:

Paylaş paylaş aralarından birini gözüme kestirirsem ben katılırım belki :D :D

3 yarışma boyunca katılacağım şarkıları belirledim zaten. Çok programlıyım bu aralar. :D

• Sabah 9:45 kalkış
  • Okul Mesaisi 1.Oturum : 11:00- 14:45 (fonda sabah şekeri müzikleri)
  • Arkadaşlar ile geyik : 14:45-16:00
  • Okul Mesaisi 2.Oturum : 16:00- 20:00 (fonda akşam müzikleri)
  • Yeter ulan seansları,varsa Eurovision'a katılmak 20:00-20:30
  • Okul Mesaisi 3.Oturum:20:30-22:45
  • 4 taşıt ile 90 dakika da sıkış tıkış eve dönüş QEYFİ
  • 24:00-00:30 Gün şokunu atmak için manasız bakışlar ile TV zaplama, F5 ile net keyfi
  • 00:30-02:30 Forumda takılmaca, varsa muhabbet
  • 03:00 haydi gençler yatağa uyu uyuyabilirsen

Bir de hafta sonu biz kaybettiysek ve rakipler kazandıysa ekstra stres, sinir sosu...

Çok doluyum çok patlatırsam yarışma falan kalmaz ortada. :D

3 yarışma boyunca katılacağım şarkıları belirledim zaten. Çok programlıyım bu aralar. :D

• 24:00-00:30 Gün şokunu atmak için manasız bakışlar ile TV zaplama, F5 ile net keyfi

Bir de hafta sonu biz kaybettiysek ve rakipler kazandıysa ekstra stres, sinir sosu...

90 dakika eve dönüş mü olur okulda yat daha iyi :D :)

@Alpay Asma kısmetse bir gün sen de yarışma düzenleyecek misin kardeşim? :38573: :oley:

Yapacağım şu sunum işini hallettiğim gün sözüm olsun sizlere. Şu an o kadar hesap kitap yapıyorum ki her gün Excel'in ara yüzünü bile 1 dakika ekstradan görmek işkence gibi geliyor ağabey.:red:

2 gündür çok büyük stres var Fenerbahçe FINAL-4 yaptı, bizim basket takımı battı. Futbolda hiç bir şey oynamadan Webo'nun garip katkısı ile son dakika golleri ile 1-0 1-0 lider oldular, biz saçma sapan Trabzon denen Fenerbahçe dışında kimseye hayrı dokunmayan takıma yenildik. Seçim yaklaşıyor yolda seçim minibüsleri falan görüyorum ona bile gıcık oluyorum.

Allahtan etrafımda çok iyi adamlar, arkadaşlarım var. Bu sene çok daha sinir bozucu dönemlerden geçtim ama şimdi çıktı galiba biriken stresin acısı.

İlk defa yıllar sonra sinirden yaşgeldi gözümden TS maçı sonrası. :mad:

Kardeşim sakin ol ve elinde ne varsa yavaşça yerek bırak :D Bu arada o boldladığım kısım benim de en nefret ettiğim konulardan biridir :red: İstanbul'u severim lakin trafiği ve toplu taşımasından nefret ediyorum :38573:

Moralini bozmak gibi olmasın ama ciddi zor hayatın var, ben olsam şimdiye intihar etmiştim :)

Son düzenleme:
morakşnş bozmaj gını olmasında bebn ıklsam coktan ıntyae etmufguyb

Hahahaah, bu sefer ilk ben yapacam :D

tumblr_n803pw8pMQ1rtmb0zo1_500.gif

90 dakika eve dönüş mü olur okulda yat daha iyi :D :)

Gel İstanbul'a anlarsın Tuncay. Şuncacık yolu (5-10 km) trafikte 45 dakikaya gidiyorsun ben şehrin bir ucundan (Rumeli Hisarüstü) diğer ucuna (Maltepe) 'ye geçiyorum 3 senedir. Tek araç da değil her gün MİNİBÜS + METROBÜS + OTOBÜS var.

Minibüs denen çağdışı ulaşım aracı 2 senedir yapılamayan TREN yüzünden tek alternatifim kaldı, bütün barzo herifler aynı araca tıkışmışlar, haftada 1 şöför-yolcu, şöför-yolda ki araç/şöför tartışması yaşıyorum en az,sonra in kanalizasyon kokuları eşliğinde yürü ve Metrobüs'e bin. Ondan in ağzına kadar dolu otobüste cama yapışarak git.

Sadece 90 dakika olsa iyi. Metro açtılar şimdi ama 1 ay sonra ben mezun oluyorum. Ama o 1 ay bile gözümde büyüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt