- 28 Ocak 2011
- 27.505
- 21.919
- 2.238
Babalık damarınız kabarmış sizin,bence evlenin![]()
Babalık zor zanaat amcalık kafi.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Babalık damarınız kabarmış sizin,bence evlenin![]()
Bilmiyorum başkan ya Türkçe şarkıları seveceksiniz ya da benden yarışma beklemiyeceksiniz 10 defa katıldım 1 şampiyon olamadıkLan kaç defa sen ve Aslan'dan aldığım 0'lar ile derece ve şampiyonluk kaybettik bizde.
Türkçe ile girme diyorum işte. Başta ben ve Ertuğrul Kaya olmak üzere tepkili 3-4 kişi daha var oy çıkmaz Türkçe yarışma olmadıkça.
Ben Türkçe müzikte biraz kılım, alternatif rock grupları, özgün birşeyler çıksın ki oy atayım.
Misal Arda Ağabey'de dünyanın en güzel müziği olsun sözü yoksa puan vermiyor pek sırf sound olan şarkılara.![]()
Karda gitmez greyder diyorsun :asd22:Burda iklimi sıcak yer yok başkan eğitim konusunda çok iyi istediğin bölüme kolaylıkla girebilirsin ama işte soğuk havalara dayanıklı olman lazımen iyi şehiri Toronto , Vancouver en soğuk şehirlerden birisi.
Hayır orda kış daha uzun ve daha soğukToronto çok soğukmuş ama Vancouver için daha nispeten ılıman dediler ama herhalde hikaye.![]()
* 9-10 civarı kalkılır, hızlı bir şekilde duş alınır ve bir adet (bazen 2 ) muz yenir.
*11-11.30 civarı spora gidilir
* 13-13.30 civarı eve gelinir, bilgisayar açılır. Ve yemek yenir.
* 14- 18 arası forex takip edilir, emlak piyasası takip edilir, 2. el acil satılık araçlar incelenir.
*18 sonrası ne yapacağımı ben bile bilmem.
* Sohbet iyiyse gece 3-4'e kadar forumda takılınır ve kitap okumak üzere yatağa yönelinir, takriben 1 saat içinde uyunur.
Aynen abi çok soğuk oluyor kışınKarda gitmez greyder diyorsun :asd22:
Sen Quebec'e git kardeşim iyiymiş öyle diyorlar :asd22:Toronto çok soğukmuş ama Vancouver için daha nispeten ılıman dediler ama herhalde hikaye.![]()
Ağabey ayıptır sorması ne ara çalışıyorsun.
Programda göremedim ama yoksa tam hayalimde ki program bu benim:ley:
Quebec'ede gitse fransızca öğrenmek zorunda abi bari az çok ingilizcesi var Toronto en iyi tercih olurSen Quebec'e git kardeşim iyiymiş öyle diyorlar :asd22:
![]()
![]()
Hayır orda kış daha uzun ve daha soğuk
Burda traffik hiç yok o konuda mükemmel yerKış Olimpiyatı olan yer nasıl daha ılıman olsun zaten.
Ama iyi okullar var cidden, benim alanımda da iyiler bayağı. Bir hoca bulup kabul ettirebilirsem kendimi kaçabilirim soğuk moğuk demeden.
Sıkışık trafikten iyidir.![]()
Serbest meslek erbabıyımley: 14-18 arası çalışıyorum ya işte daha ne olsun. 4 senedir normal bir işte çalışmıyorum, kendi işimin patronuyum, ne iş yaptığımı bende bilmiyorum.
En güzeli kardeşim ben de aynıyımSerbest meslek erbabıyımley: 14-18 arası çalışıyorum ya işte daha ne olsun. 4 senedir normal bir işte çalışmıyorum, kendi işimin patronuyum, ne iş yaptığımı bende bilmiyorum.
Burda traffik hiç yok o konuda mükemmel yer![]()
Şuradaki yerleşim düzenine bakar mısın arkadaşBurda traffik hiç yok o konuda mükemmel yer![]()
En güzeli kardeşim ben de aynıyımYalnız bir noktadan sonra para tükeniyor o sıkıntı :asd22:
Gel başkan bekliyoruz:dance::dance:
Klişe olacak ama:
https://www.youtube.com/watch?v=qFqFG_B08Kk&feature=youtu.be
Geliyorum o zaman.![]()
En iyisi abi. Şu akademisyenlik takıntım eğer 1-2 seneye olmaz ise zaten biraz deneyim kazanıp fikir üretip, ben de arkadaşlar ile bir danışmanlık şirketi açmak istiyorum özellikle enerji sektöründe. Ama tabi şartlar ne getirir bilinmez.
Aynen abi böyle nufus az yer ölçümü büyükŞuradaki yerleşim düzenine bakar mısın arkadaşQuebec'miş burası
![]()