52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan kaç defa sen ve Aslan'dan aldığım 0'lar ile derece ve şampiyonluk kaybettik bizde. :)

Türkçe ile girme diyorum işte. Başta ben ve Ertuğrul Kaya olmak üzere tepkili 3-4 kişi daha var oy çıkmaz Türkçe yarışma olmadıkça.

Ben Türkçe müzikte biraz kılım, alternatif rock grupları, özgün birşeyler çıksın ki oy atayım.

Misal Arda Ağabey'de dünyanın en güzel müziği olsun sözü yoksa puan vermiyor pek sırf sound olan şarkılara. :D
Bilmiyorum başkan ya Türkçe şarkıları seveceksiniz ya da benden yarışma beklemiyeceksiniz 10 defa katıldım 1 şampiyon olamadık :D

Burda iklimi sıcak yer yok başkan eğitim konusunda çok iyi istediğin bölüme kolaylıkla girebilirsin ama işte soğuk havalara dayanıklı olman lazım :) en iyi şehiri Toronto , Vancouver en soğuk şehirlerden birisi.
Karda gitmez greyder diyorsun :asd22:

* 9-10 civarı kalkılır, hızlı bir şekilde duş alınır ve bir adet (bazen 2 ) muz yenir.
*11-11.30 civarı spora gidilir
* 13-13.30 civarı eve gelinir, bilgisayar açılır. Ve yemek yenir.
* 14- 18 arası forex takip edilir, emlak piyasası takip edilir, 2. el acil satılık araçlar incelenir.
*18 sonrası ne yapacağımı ben bile bilmem.
* Sohbet iyiyse gece 3-4'e kadar forumda takılınır ve kitap okumak üzere yatağa yönelinir, takriben 1 saat içinde uyunur.

Ağabey ayıptır sorması ne ara çalışıyorsun. :D

Programda göremedim ama yoksa tam hayalimde ki program bu benim: :oley:

Toronto çok soğukmuş ama Vancouver için daha nispeten ılıman dediler ama herhalde hikaye. :)
Sen Quebec'e git kardeşim iyiymiş öyle diyorlar :asd22:

tq_006780_g.jpg

:D

Ağabey ayıptır sorması ne ara çalışıyorsun. :D

Programda göremedim ama yoksa tam hayalimde ki program bu benim: :oley:

Serbest meslek erbabıyım :oley: 14-18 arası çalışıyorum ya işte daha ne olsun. 4 senedir normal bir işte çalışmıyorum, kendi işimin patronuyum, ne iş yaptığımı bende bilmiyorum.

Hayır orda kış daha uzun ve daha soğuk

Kış Olimpiyatı olan yer nasıl daha ılıman olsun zaten. :D

Ama iyi okullar var cidden, benim alanımda da iyiler bayağı. Bir hoca bulup kabul ettirebilirsem kendimi kaçabilirim soğuk moğuk demeden.

Sıkışık trafikten iyidir. :D

Kış Olimpiyatı olan yer nasıl daha ılıman olsun zaten. :D

Ama iyi okullar var cidden, benim alanımda da iyiler bayağı. Bir hoca bulup kabul ettirebilirsem kendimi kaçabilirim soğuk moğuk demeden.

Sıkışık trafikten iyidir. :D
Burda traffik hiç yok o konuda mükemmel yer :D

Serbest meslek erbabıyım :oley: 14-18 arası çalışıyorum ya işte daha ne olsun. 4 senedir normal bir işte çalışmıyorum, kendi işimin patronuyum, ne iş yaptığımı bende bilmiyorum.

En iyisi abi. Şu akademisyenlik takıntım eğer 1-2 seneye olmaz ise zaten biraz deneyim kazanıp fikir üretip, ben de arkadaşlar ile bir danışmanlık şirketi açmak istiyorum özellikle enerji sektöründe. Ama tabi şartlar ne getirir bilinmez.

En güzeli kardeşim ben de aynıyım :D Yalnız bir noktadan sonra para tükeniyor o sıkıntı :asd22:

En iyisi abi. Şu akademisyenlik takıntım eğer 1-2 seneye olmaz ise zaten biraz deneyim kazanıp fikir üretip, ben de arkadaşlar ile bir danışmanlık şirketi açmak istiyorum özellikle enerji sektöründe. Ama tabi şartlar ne getirir bilinmez.

Umarım gerçekleştirirsin akademisyenlik hayalini, belli ki idealistsin. Diğer seçenek bana daha iyi gibi geldi ama :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt