52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vikings'i izlemeye karar verdim, herkese iyi geceler.

Bu arada dün hayal kırklığı yarışmasında Can Uz kardeşimin Celine Dion - My Heart Will Go On, George Michael - Careless Whisper, Rosey - Love, Europe - The Final Countdown gibi ilk 4'te yer alan efsane şarkılara tek puan vermemesi gözlerden kaçmadı. Her ne kadar artık ejderdaşımız olsa bile yakışmadı Can kardeşim. Sen de mi yarışmanın illizyonuna kapıldın? Sen de mi Alpaygiller familyasına dahil oldun? Sen de mi şampiyonluk için her yol mübahtır felsefesini damarlarında hissettin? Bunun ilk ve son olmasını diliyorum. Gördüğün gibi, strateji yaptın da ne oldu? Derece bile yapamadın. Kendin ol Can kardeşim. Bir ejder asla strateji yapmaz, çünkü ejderler anca çift oldukları zaman strateji yapar. :D

Bu arada dün hayal kırklığı yarışmasında @Can Uz kardeşimin Celine Dion - My Heart Will Go On, George Michael - Careless Whisper, Rosey - Love, Europe - The Final Countdown gibi ilk 4'te yer alan efsane şarkılara tek puan vermemesi gözlerden kaçmadı. Her ne kadar artık ejderdaşımız olsa bile yakışmadı Can kardeşim. Sen de mi yarışmanın illizyonuna kapıldın? Sen de mi Alpaygiller familyasına dahil oldun? Sen de mi şampiyonluk için her yol mübahtır felsefesini damarlarında hissettin? Bunun ilk ve son olmasını diliyorum. Gördüğün gibi, strateji yaptın da ne oldu? Derece bile yapamadın. Kendin ol Can kardeşim. Bir ejder asla strateji yapmaz, çünkü ejderler anca çift oldukları zaman strateji yapar. :D

Celine Dion - My Heart Will Go On - 12 puan
Europe - The Final Countdown - 10 puan
Forever and Ever - Demis Roussos - 8 puan
Kadebostany - Castle In The Snow - 7 puan
Adele - Someone Like You - 6 puan
Daft Punk - Get Lucky - 5
The Verve - Bitter Sweet Symphony - 4 puan
Michael Jackson - They Don't Care About Us - 3 puan
Barış Manço - Kara Sevda - 2 puan
Rainbow - Temple of the King - 1 puan
r Rain

sen niye vermedin lan madem efsaneydi. :D

Bu arada dün hayal kırklığı yarışmasında Can Uz kardeşimin Celine Dion - My Heart Will Go On, George Michael - Careless Whisper, Rosey - Love, Europe - The Final Countdown gibi ilk 4'te yer alan efsane şarkılara tek puan vermemesi gözlerden kaçmadı. Her ne kadar artık ejderdaşımız olsa bile yakışmadı Can kardeşim. Sen de mi yarışmanın illizyonuna kapıldın? Sen de mi Alpaygiller familyasına dahil oldun? Sen de mi şampiyonluk için her yol mübahtır felsefesini damarlarında hissettin? Bunun ilk ve son olmasını diliyorum. Gördüğün gibi, strateji yaptın da ne oldu? Derece bile yapamadın. Kendin ol Can kardeşim. Bir ejder asla strateji yapmaz, çünkü ejderler anca çift oldukları zaman strateji yapar. :D

Klişe şarkılara puan vermiyorum genelde.

Liste klişe doluysa da hangi tarzı seviyorsam onlara puan veriyorum mecbur kalırsam.

Strateji yapacak olsam bu kadar klasik arasına gereken ilgiyi görmeyeceğini bildiğim bir şarkıyla girmezdim. Bu yarışma daha önce de dediğim gibi benim için sosyal deney niteliğindeydi :)

Celine Dion - My Heart Will Go On - 12 puan
Europe - The Final Countdown - 10 puan
Forever and Ever - Demis Roussos - 8 puan
Kadebostany - Castle In The Snow - 7 puan
Adele - Someone Like You - 6 puan
Daft Punk - Get Lucky - 5
The Verve - Bitter Sweet Symphony - 4 puan
Michael Jackson - They Don't Care About Us - 3 puan
Barış Manço - Kara Sevda - 2 puan
Rainbow - Temple of the King - 1 puan
r Rain

sen niye vermedin lan madem efsaneydi. :D

Fazla beğenmem o şarkıyı ama yine de o kadar puan toplamışsa boş bir şarkı değildir demek. Şampiyon şarkıya 10, 4. olan şarkıya 12 puan verdim. 2. olan şarkıyla da kendim katıldım. Daha ne yapayım? :)

Klişe şarkılara puan vermiyorum genelde.

Liste klişe doluysa da hangi tarzı seviyorsam onlara puan veriyorum mecbur kalırsam.

Strateji yapacak olsam bu kadar klasik arasına gereken ilgiyi görmeyeceğini bildiğim bir şarkıyla girmezdim. Bu yarışma daha önce de dediğim gibi benim için sosyal deney niteliğindeydi :)

Klişe şarkı diye bir tabir yok Can. İyice Alpay'laştın sen. :D iyi şarkı, kötü şarkı ve efsane şarkılar vardır. Sen efsane şarkılara klişe diyorsan, bilemem. :)

Klişe şarkı diye bir tabir yok Can. İyice Alpay'laştın sen. :D iyi şarkı, kötü şarkı ve efsane şarkılar vardır. Sen efsane şarkılara klişe diyorsan, bilemem. :)

Esc'de bu tarz listeleri sevmiyorum kardeşim puanlamadan önce de söylemiştim.

Kendime göre ideal bir puanlama yaptım. Verdiğim puanlardan gayet memnunum yani :)

Öhöm öhöm :)

Bunlar da benim puanlar;

12 puan: Celine Dion - My Heart Will Go On ...4.
10 puan: Europe - The Final Countdown ...1.
8 puan: Rainbow-Temple of the king ... 5.
7 puan: George Michael - Careless Whisper ...2.

6 puan: Guns N' Roses - November Rain
5 puan: Rosey - Love...3.

12 - Rainbow - Temple of The King
10- The Mars Volta - The Widow
8 - Oasis - Wonderwall
7- Coldplay - Paradise
6 - Queen - Bohemian Rhapsody
5 - Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing
4 - Guns N' Roses - November Rain
3 - Chingon - Malagueana Salerosa
2 - Demis Roussos - Forever and Ever
1 - Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia

Benim puanlamam da bu.

Bana göre temple of the king efsanedir.

Veya paradise'a niye puan vermediniz 500 milyon kişi beğenmiş siz mi beğenemediniz?

Ya da november rain hoşunuza mı gitmedi?

Bohemian rhapsody'de eksik neydi?

Ne bileyim wonderwall oasisçisi değil misiniz?

gibi sorular yöneltiyor muyum? :D

Herkesin puanlamasına kimse karışamaz :asd22:

Benim puanlamam da bu.

Bana göre temple of the king efsanedir.

Veya paradise'a niye puan vermediniz 500 milyon kişi beğenmiş siz mi beğenemediniz?

Ya da november rain hoşunuza mı gitmedi?

Bohemian rhapsody'de eksik neydi?

Ne bileyim wonderwall oasisçisi değil misiniz?

gibi sorular yöneltiyor muyum? :D

Herkesin puanlamasına kimse karışamaz :asd22:

Someone lile you da 500 milyon kez dinlenmişti puan verdin mi vicdansız :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt