- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 1.468
Bizde sizler gibi ağabeylerimizin öğrettiklerini yapıyorduk abiO da sizin manyaklığınızmışHadi bizde imkan yoktu ne demeye böyle atraksiyonlara giriyorsunuz anlamadım ki
![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde sizler gibi ağabeylerimizin öğrettiklerini yapıyorduk abiO da sizin manyaklığınızmışHadi bizde imkan yoktu ne demeye böyle atraksiyonlara giriyorsunuz anlamadım ki
![]()
Onu da yapıyorduk ama hoca enteldi biraz ya.
La Fontaine canlandırması , bu ve Turkish Cowboy'lar şarkılarıile dans yapmıştık hiç unutmam.
Sonra zaten yeter dedim bu kadar kareografi ve 5.sınıf da okul değiştirdim.![]()
Bizde sizler gibi ağabeylerimizin öğrettiklerini yapıyorduk abi![]()
![]()
Bunun orijinal klibi pek hoştu.
bazen krize giriyorumÇağlar yardırdı gitti iyi mi![]()
Bu arada dün hayal kırklığı yarışmasında @Can Uz kardeşimin Celine Dion - My Heart Will Go On, George Michael - Careless Whisper, Rosey - Love, Europe - The Final Countdown gibi ilk 4'te yer alan efsane şarkılara tek puan vermemesi gözlerden kaçmadı. Her ne kadar artık ejderdaşımız olsa bile yakışmadı Can kardeşim. Sen de mi yarışmanın illizyonuna kapıldın? Sen de mi Alpaygiller familyasına dahil oldun? Sen de mi şampiyonluk için her yol mübahtır felsefesini damarlarında hissettin? Bunun ilk ve son olmasını diliyorum. Gördüğün gibi, strateji yaptın da ne oldu? Derece bile yapamadın. Kendin ol Can kardeşim. Bir ejder asla strateji yapmaz, çünkü ejderler anca çift oldukları zaman strateji yapar.![]()
Bu arada dün hayal kırklığı yarışmasında Can Uz kardeşimin Celine Dion - My Heart Will Go On, George Michael - Careless Whisper, Rosey - Love, Europe - The Final Countdown gibi ilk 4'te yer alan efsane şarkılara tek puan vermemesi gözlerden kaçmadı. Her ne kadar artık ejderdaşımız olsa bile yakışmadı Can kardeşim. Sen de mi yarışmanın illizyonuna kapıldın? Sen de mi Alpaygiller familyasına dahil oldun? Sen de mi şampiyonluk için her yol mübahtır felsefesini damarlarında hissettin? Bunun ilk ve son olmasını diliyorum. Gördüğün gibi, strateji yaptın da ne oldu? Derece bile yapamadın. Kendin ol Can kardeşim. Bir ejder asla strateji yapmaz, çünkü ejderler anca çift oldukları zaman strateji yapar.![]()
Boş verin şimdi Britney'i, melezi beyler.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=_sVgDTANcCw
Çok hoş bir eser bırakıp kaçıyorum.
EDIT: Dikkat bağımlılık yapabilir.
Celine Dion - My Heart Will Go On - 12 puan
Europe - The Final Countdown - 10 puan
Forever and Ever - Demis Roussos - 8 puan
Kadebostany - Castle In The Snow - 7 puan
Adele - Someone Like You - 6 puan
Daft Punk - Get Lucky - 5
The Verve - Bitter Sweet Symphony - 4 puan
Michael Jackson - They Don't Care About Us - 3 puan
Barış Manço - Kara Sevda - 2 puan
Rainbow - Temple of the King - 1 puan
r Rain
sen niye vermedin lan madem efsaneydi.![]()
Klişe şarkılara puan vermiyorum genelde.
Liste klişe doluysa da hangi tarzı seviyorsam onlara puan veriyorum mecbur kalırsam.
Strateji yapacak olsam bu kadar klasik arasına gereken ilgiyi görmeyeceğini bildiğim bir şarkıyla girmezdim. Bu yarışma daha önce de dediğim gibi benim için sosyal deney niteliğindeydi![]()
Klişe şarkı diye bir tabir yok Can. İyice Alpay'laştın sen.iyi şarkı, kötü şarkı ve efsane şarkılar vardır. Sen efsane şarkılara klişe diyorsan, bilemem.
![]()
12 - Rainbow - Temple of The King
10- The Mars Volta - The Widow
8 - Oasis - Wonderwall
7- Coldplay - Paradise
6 - Queen - Bohemian Rhapsody
5 - Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing
4 - Guns N' Roses - November Rain
3 - Chingon - Malagueana Salerosa
2 - Demis Roussos - Forever and Ever
1 - Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia
Benim puanlamam da bu.
Bana göre temple of the king efsanedir.
Veya paradise'a niye puan vermediniz 500 milyon kişi beğenmiş siz mi beğenemediniz?
Ya da november rain hoşunuza mı gitmedi?
Bohemian rhapsody'de eksik neydi?
Ne bileyim wonderwall oasisçisi değil misiniz?
gibi sorular yöneltiyor muyum?
Herkesin puanlamasına kimse karışamaz :asd22: