52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bildiğin kış, baya soğuk burada hava. Orası ne alemde?
Burası da aynı vallahi :( Daha birkaç gün önce "Acaba kaç gün sonra tshirt moduna gireriz" diye düşünürken kışlık kaşe montumu giyerek çıktım bugün evden :( Nisan'ın 22'sinde bu nasıl havadır insan inanmakta zorluk çekiyor :red:

Moralim çok bozuk beyler. Yarışma ilaç gibi gelir. Hadi göreyim sizi.

Bence yarışmayı açan modlar da yarışmacı olarak katılabilsinler.

O zaman bu kadar uğraşmayız sanırım yarışma için :)

Bakın bu öneri boş bir öneri değildir. :asd22:

Bu kadar talep olmasına rağmen yarışma açılmıyor, ama başka yarışma olursa katılıyor mod arkadaşlarımız da.

Bence hem kendileri açsın hem de katılsınlar boşa uğraşmayalım.

Puanlamayı da kendileri başlatır böylece tabloya etki etme vs gibi algıların da önüne geçerler.

Hayri, açarsan katılırız ama bence lobiler güçlerini birleştirsin, official yarışma açtırtalım.Bu lobilere; İt oğlu it lobisi'de dahil.

It oglu it lobisi yaninizda

tum modlari tagleyerek ise baslayabiliriz

ben tagleyemiyom biri yapabilirse fena olmaz :asd22:

Bize bot lazim, modlar yetersiz kaliyor artik.

Tuncay' ı tanımadınız mı oğlum adamda katır inadı var, yapmam dediyse zor, Tuna Köse halleder bu işi :)

Mehmet abi sana yazıklar olsun. :D Şu Eurovision 52 yarışmaya kadar gelip çıkmışsa bunda ejderlerin payı da şüphesiz çok fazla. Ama ejderlerden kimseyi yazmayarak bize karşı art niyetli olduğunuzu bir kez daha kanıtladınız. Dolayısıyla biz bu oyunda yokuz! Hadi bakalım. Yaptırabiliyorsanız yaptırın şimdi. :D

Aslan moralim bozuk dedi ondan onu es geçtim. :D Komidin'ler olmadan da hallederiz bu işi, it oğlu it lobisi arkamızda.

Oğlum düşünceli davrandık, ayıp ediyorsun :)

Mehmet abi sana yazıklar olsun. :D Şu Eurovision 52 yarışmaya kadar gelip çıkmışsa bunda ejderlerin payı da şüphesiz çok fazla. Ama ejderlerden kimseyi yazmayarak bize karşı art niyetli olduğunuzu bir kez daha kanıtladınız. Dolayısıyla biz bu oyunda yokuz! Hadi bakalım. Yaptırabiliyorsanız yaptırın şimdi. :D

Aslan sakin ol alttaki mesajı oku :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt