hall of lame konusunu aciyorum
hazir olun
Bence biraz bekle esc gelmezse 4-5 kişi aynı anda konu açarsınız

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hazir olun
Ahhahahah
Bu arada Ankara'da kar yağdığına dair rivayetler dolanıyor antik bey kardeşim doğru mudur?![]()
Olsun o kadar o bile fazla şu zamandaDurdu Erman bey kardeşim, kısa bir süre yağdı.![]()
Olsun o kadar o bile fazla şu zamandaNisan'ın 22'sinde tutsaydı bir de utanmadan
![]()
![]()
Burası da aynı vallahiBildiğin kış, baya soğuk burada hava. Orası ne alemde?
hazir olun
Bence yarışmayı açan modlar da yarışmacı olarak katılabilsinler.
O zaman bu kadar uğraşmayız sanırım yarışma için![]()
Hayri, açarsan katılırız ama bence lobiler güçlerini birleştirsin, official yarışma açtırtalım.Bu lobilere; İt oğlu it lobisi'de dahil.
Mehmet abi sana yazıklar olsun.Şu Eurovision 52 yarışmaya kadar gelip çıkmışsa bunda ejderlerin payı da şüphesiz çok fazla. Ama ejderlerden kimseyi yazmayarak bize karşı art niyetli olduğunuzu bir kez daha kanıtladınız. Dolayısıyla biz bu oyunda yokuz! Hadi bakalım. Yaptırabiliyorsanız yaptırın şimdi.
![]()
Aslan moralim bozuk dedi ondan onu es geçtim.Komidin'ler olmadan da hallederiz bu işi, it oğlu it lobisi arkamızda.
Mehmet abi sana yazıklar olsun.Şu Eurovision 52 yarışmaya kadar gelip çıkmışsa bunda ejderlerin payı da şüphesiz çok fazla. Ama ejderlerden kimseyi yazmayarak bize karşı art niyetli olduğunuzu bir kez daha kanıtladınız. Dolayısıyla biz bu oyunda yokuz! Hadi bakalım. Yaptırabiliyorsanız yaptırın şimdi.
![]()