Aslan moralim bozuk dedi ondan onu es geçtim.Komidin'ler olmadan da hallederiz bu işi, it oğlu it lobisi arkamızda.
Abi 2.cümleyi silelim lütfen :asd22:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslan moralim bozuk dedi ondan onu es geçtim.Komidin'ler olmadan da hallederiz bu işi, it oğlu it lobisi arkamızda.
Klavye meme yapmış yahu ondan öyle olmuşAbi 2.cümleyi silelim lütfen :asd22:
Erman Türker senin yapmaya yetkin yok mu? Bir sorup gelsen![]()
@Tuncay Tum kardeşimi spamledim ama ona rağmen nuh diyor peygamber demiyor adam@Erman Türker Spam konusunda üstattır,desteği şart.
Bildiğim kadarı ile benim yetkim yok ağabey@Erman Türker senin yapmaya yetkin yok mu? Bir sorup gelsen![]()
Beyler açıkçası ben sıkıldım her seferinde rica minnet dil dökmekten.
En güzeli aramızdan birilerinin yarışma yapıp bizzat yarışmayı organize edenlerin de katılması.
Kimsenin itiraz edeceğini veya puanlamada fln sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Unofficial yarışmalarda gördük zaten herhangi bir sorun olmuyor.
Beyler açıkçası ben sıkıldım her seferinde rica minnet dil dökmekten.
En güzeli aramızdan birilerinin yarışma yapıp bizzat yarışmayı organize edenlerin de katılması.
Kimsenin itiraz edeceğini veya puanlamada fln sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Unofficial yarışmalarda gördük zaten herhangi bir sorun olmuyor.
Bundan böyle bizde official yarışmalara katılmayalım, öyle saça böyle tarak.
Bundan böyle bizde official yarışmalara katılmayalım, öyle saça böyle tarak.
Ben de aynı fikirdeyimOfficial yarışmadan vazgeçilirse yarışmanın tadı kaçacaktır.