52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun zamandır beklediğim bir telefon vardı, sonunda geldi o telefon. Bu gece 2 civarı İstanbul'a yol alacağım, yarışmalardan derlediğim şarkıları dinleye dinleye gideceğim. Antep maçına bilet alıyorum şimdi, oraya kadar gidipte maç izlememek olmaz.
Hamza'ya içinde kağıda "Özür Dilerim" yazılı bir not olan şişe fırlatıver kardeşim bi zahmet :asd22:

Edit: Hayırlı yolculuklar bu arada :D

eu ro vision
clap clap clapclapclap

eu ro vision
clap clap clapclapclap

eu ro vision
clap clap clapclapclap

Hayırlı yolculuklar Mehmet bey kardeşim. Sağ salim git gel birde dönerken yanında üç puan getiriver bir zahmet.

Teşekkürler Ozan bey kardeşim, eğer bu ziyaretim olumlu sonuçlanırsa bir süre aktif olamayacağım. Köpeğin bacağını kaldırıp çiş yaptıkça beni hatırlarsın artık...

Teşekkürler Ozan bey kardeşim, eğer bu ziyaretim olumlu sonuçlanırsa bir süre aktif olamayacağım. Köpeğin bacağını bacağını kaldırıp çiş yaptıkça beni hatırlarsın artık...

Elbette Mehmet Bey kardeşim. Sizi unutmak na mümkün. Önemli olan ziyaretinizin hayatınızda olumlu sonuçlara yol açması gerisi pek mühim değil. Az görelim ama iyi olunuz.

Vay arkadaş fiyatlara bak... Sanırsın ŞL maçı, 1 ve 2. kategori 300 TL 3. kategori 200 TL

Keske orta cagda yasaydik bir tane kole moderator atardik hergun yarisma daha ne :(

₪tapa

Vay arkadaş fiyatlara bak... Sanırsın ŞL maçı, 1 ve 2. kategori 300 TL 3. kategori 200 TL

Ben şahsen ua tribününe gidiyorum, diğer kategorilerde sinema gibi izliyorlar veya bireysel olarak topçulara küfür ediyorlar. Ua hem ucuz hm de 2 saat bağırıyorsun daha eğlenceli geçiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt