52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani abi bal porsugu başganinin agirligi. Bir yarişma yaptiramiyorsun. Sonra bal porsugunu öve öve bitiremiyorsunuz:asd22:

Ben henüz yarışma yapın talebinde bulunmadım :D Resmi yarışmalar harici yapılan yarışmalar gayet keyifli geçti, ihtiyaç hasıl olmadı :D

Arda ağabey ile oturup anlaşırsak bu konuda bir talepte bulunuruz elbette :D

Abi şimdi offical yarışma istemiyorsun yani? :D

Şahsen üzerimde yarışma yorgunluğu var :D Ama düşününce bu gece açılması mantıklı olur. Sonra maç vesaire olayları girecek hiç açılmayacak. O yüzden destek veriyorum size :D

Açın la şu yarışmayı yazık heder ettiniz çocukları. Yarışma açılmaz ise olmadık başlıklarda enteresan eylemler yapacağız lobi olarak.

Şahsen üzerimde yarışma yorgunluğu var :D Ama düşününce bu gece açılması mantıklı olur. Sonra maç vesaire olayları girecek hiç açılmayacak. O yüzden destek veriyorum size :D

Açın la şu yarışmayı yazık heder ettiniz çocukları. Yarışma açılmaz ise olmadık başlıklarda enteresan eylemler yapacağız lobi olarak.

Yok abi tehdit işe yaramıyor başka bir şey yapmak lazım :D

Beyler unofficial mı açıyorsunuz ne yapıyorsanız yapalım bu akşam. Modlar sallamıyor yine. :D

Pazar da maç var yarın hiç olmaz yarışma.

Hayır yapmayacaksanız ya da ne zaman yapabilecekseniz söyleyin insanlar boşuna yarışma beklemesin

Forum soykırım aşağı soykırım yukarı oldu bir yarışma açarak bizlere nefes aldıracak yaşam alanı oluşturmak şüphesiz GSC yöneticilerinin asli görevlerindendir.

Moderatörler yarışma soykırımı yaptı. Bak yarışmasızlıktan kötü espriye başladım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt