52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan bu gece "iyi geceler" dilemeye bile fırsat bulamadı herhalde :D

Arda ağabey senin Efes'i basketbol takımı sanabileceğini söyledi.

@Mehmet Arslaner ben de şahidim aynen böyle dedi :D

Efes diye bir basketbol takımı olduğu doğrudur, lakin Erman'ın '' Efeste havalar nasıl'' sorusundan, basketbol takımını kastetmediğini kıvrak zekam sayesinde kavradım. Zannediyorum, Sayın Bürke Arda Aycan o mesajı okuduğunda böyle bir anlam çıkartmış olacak ki, bu minvalde bir mesaj attı.

Efes diye bir basketbol takımı olduğu doğrudur, lakin Erman'ın '' Efeste havalar nasıl'' sorusundan basketbol takımını kastetmediğini kıvrak zekam sayesinde kavradım. Zannediyorum, Sayın Bürke Arda Aycan o mesajı okuduğunda böyle bir anlam çıkartmış olacak ki, bu minvalde bir mesaj attı.

Erman maçı sorduydu yav :D

Efes diye bir basketbol takımı olduğu doğrudur, lakin Erman'ın '' Efeste havalar nasıl'' sorusundan, basketbol takımını kastetmediğini kıvrak zekam sayesinde kavradım. Zannediyorum, Sayın Bürke Arda Aycan o mesajı okuduğunda böyle bir anlam çıkartmış olacak ki, bu minvalde bir mesaj attı.
Yine iyi kıvırdın ama neyse :D

İlla kolsuz seviyorsan bu nasıl :

The man who knows everything beyefendi nerede?

Kolsuz molsuz ama yeni avatarla iyice taktik deha haline gelmiş :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt