- 28 Ocak 2011
- 27.161
- 21.194
- 2.238
Erman Türker Hannibal'ın efeste ne işi var arkadaş 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafa bölgesinden az birşey daha aldırsa peri bacası havası katabilir belki![]()
![]()
PuhahahahhahHahaha...Müzede bakan olmaz,dışarıda satan olmaz![]()
@Erman Türker Hannibal'ın efeste ne işi var arkadaş![]()
Yok lag filan Can kardesim![]()
![]()
Mehmet Arslaner ben de şahidim aynen böyle dediArda ağabey senin Efes'i basketbol takımı sanabileceğini söyledi.
Hiç sorma ağabeyO değilde dün geceki kaçış nasıl bir kaçıştı @Ozan Tokgöz öyle![]()
Arda ağabey senin Efes'i basketbol takımı sanabileceğini söyledi.
@Mehmet Arslaner ben de şahidim aynen böyle dedi![]()
Efes diye bir basketbol takımı olduğu doğrudur, lakin Erman'ın '' Efeste havalar nasıl'' sorusundan basketbol takımını kastetmediğini kıvrak zekam sayesinde kavradım. Zannediyorum, Sayın Bürke Arda Aycan o mesajı okuduğunda böyle bir anlam çıkartmış olacak ki, bu minvalde bir mesaj attı.
Yine iyi kıvırdın ama neyseEfes diye bir basketbol takımı olduğu doğrudur, lakin Erman'ın '' Efeste havalar nasıl'' sorusundan, basketbol takımını kastetmediğini kıvrak zekam sayesinde kavradım. Zannediyorum, Sayın Bürke Arda Aycan o mesajı okuduğunda böyle bir anlam çıkartmış olacak ki, bu minvalde bir mesaj attı.

Ozan bu gece "iyi geceler" dilemeye bile fırsat bulamadı herhalde![]()
Efes diye bir basketbol takımı olduğu doğrudur, lakin Erman'ın '' Efeste havalar nasıl'' sorusundan, basketbol takımını kastetmediğini kıvrak zekam sayesinde kavradım. Zannediyorum, Sayın Bürke Arda Aycan o mesajı okuduğunda böyle bir anlam çıkartmış olacak ki, bu minvalde bir mesaj attı.
The man who knows everything beyefendi nerede?