- 26 Eylül 2010
- 11.290
- 5
- 1.053
Öyle miydim ? Erman ne biçim adamsın, gönderdiğin klip yüzünden kontrolü yitirdim herşeyi onaylatmak zorunda kalıyorum![]()
Taş kesmiş kolsuz bir adamın gazına gelme derim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle miydim ? Erman ne biçim adamsın, gönderdiğin klip yüzünden kontrolü yitirdim herşeyi onaylatmak zorunda kalıyorum![]()
Dönülmez akşamın ufkundayız, vakit çok geç
Bu son fasıldır ey ömrüm nasıl geçersen geç
Cihana bir daha gelmek hayal edilse bile
Avunmak istemeyiz, böyle bir teselli ile
Geniş kanatları boşlukta simsiyah açılan
Ve arkasında güneş doğmayan büyük kapıdan
Geçince başlayacak, bitmeyen sükûnlu gece
Guruba karşı bu son bahçelerde keyfince
Ya aşk icinde harab ol ye şevk icinde gönül
Ya lale açmalıdır göğsümüzde yahut gül
Ah dönülmez akşamın ufkundayız vakit çok geç.
Yahya Kemal'in bu şiiri kara delikleri anlatıyor gibi geldi bana beyler...Taşkın Tuna onaylı tabii iliştirivereim yanına.
Ağabey tarım terası kurup kendi üretmeye başladı bence. Netice de Antik artık. Homeros'tan alıyordur bilgileriYalnız Helen usulü mü yapıyor yoksa Roma usulümü onu bilmiyorum. Aslında bu kendi çiğniyor da olabilir. Bilemedim şimdi onu ben
![]()
AhahhahahahahahYok sadece internetini yasaklattırmaya çalışıyorum
Bir kere klibi sana gönderen ben değilim OzanBen Ozan'a göndermiştim sana değil
O yüzden beni bu konuda mesul tutamazsın Aiberg bey
![]()
Yoo, ben 35' ten alıyorum, sen kaçtan aldın?
Bu sözlerden kara delik anlamını çıkarabildiysen bravo sana daha ne diyim bilemedimDönülmez akşamın ufkundayız, vakit çok geç
Geniş kanatları boşlukta simsiyah açılan
Ve arkasında güneş doğmayan büyük kapıdan
Yahya Kemal'in bu şiiri kara delikleri anlatıyor gibi geldi bana beyler...Taşkın Tuna onaylı tabii iliştirivereim yanına.
Tam hatırlayamamakla birlikte 55 veya 65'e aldımVay anasına sağlam kazık yemişim.
Arkadaş kendisi istedi gönder diye ben ne yapabilirimSen değil miydin "Ozan sana göndermedi mi şiiri" diyen ? Adamın halet-i ruhiyesini bozunca aracı olarak kullandın![]()
Tam hatırlayamamakla birlikte 55 veya 65'e aldımVay anasına sağlam kazık yemişim.
Allah seni bildiği gibi yapsın birader.
Şimdi Uzaklardasın eserinden de nebula sonucuna ulaşmasını bekliyorum hayırlısıAllah seni bildiği gibi yapsın birader.
Barkod okurken 55 TL okuyor sanırım bizim burada da ama 35 TL' den veriyorlar, sebebini bilmiyorum![]()
Ozan Tokgöz Bu arkadaş tam Hans Von Aiberg kıvamına gelmişDönülmez akşamın ufkundayız (Olay Ufku), vakit çok geç(Olay Ufku'ndan geriye dönüş mümkün değil)
Geniş kanatları boşlukta simsiyah açılan(kara delik)
Ve arkasında güneş doğmayan büyük kapıdan (İçine girince simsiyah görüyormuşsun ardını)
Ne oldu ? Amin bu arada![]()
@Ozan Tokgöz Bu arkadaş tam Hans Von Aiberg kıvamına gelmiş![]()
![]()
Tembihledin değil mi adamları ağabey ? Çünkü bir ara kızmıştın Antik Mehmet Efendi'ye hatta hepsini toplatacağım şarapların falan demiştin. Sonra bu geldi aklına kazıklattın kesin adamı![]()
Barkod okurken 55 TL okuyor sanırım bizim burada da ama 35 TL' den veriyorlar, sebebini bilmiyorum![]()
@Ozan Tokgöz Bu arkadaş tam Hans Von Aiberg kıvamına gelmiş![]()
![]()
Manilerin ağa babası Arda ağabey'e gitti zatenDeme öyle deme öyle. Mani gelecek şimdi.