52. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can Uz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banada mı öyle yaptı acaba... Bir sormakta fayda var eğer 55'e satıyorsa bir daha tövbe almam oradan.

Son aldığım da dahil olmak üzere hepsini şimdiye kadar 35 TL' ye aldım, yaklaşık 1 aydır almadım, en son kalmamıştı, sorarım gene. Ben bu aralar rakı modundayım :D

B. Arda Aycan Yalnız abi sen 35 TL deyince o başlıkta, ben kendi kendime anlam yüklemişim 35 TL demene. Dar gelirli insanların olabileceği düşüncesiyle, gerçek fiyat yerine daha aşağıda bir fiyat söyledin sanmıştım. Hatta içimden büyük övgüler dizmiştim sana, boşaymış meğer :D

Son aldığım da dahil olmak üzere hepsini şimdiye kadar 35 TL' ye aldım, yaklaşık 1 aydır almadım, en son kalmamıştı, sorarım gene. Ben bu aralar rakı modundayım :D

İşte bunlar senden görmek istediğimiz hareketler ağabey. :D Afiyet olsun :D

Yalnız Antik Mehmet Efendi çaktırmadan kelime aralarında mütemadiyen Arda ağabeye gider yapıyor fark ettiniz mi ?

@B. Arda Aycan Yalnız abi sen 35 TL deyince o başlıkta, ben kendi kendime anlam yüklemişim 35 TL demene. Dar gelirli insanların olabileceği düşüncesiyle, gerçek fiyat yerine daha aşağıda bir fiyat söyledin sanmıştım. Hatta içimden büyük övgüler dizmiştim sana, boşaymış meğer :D

Puhahahahahah :D:D

Arda abi, Ayberk, Erman ve Ozan'ı kafamda nasıl tasavvur ettiğimi birer klip ile açıklayacağım.

Arkadaş kafam çok iyi ya :)

An itibariyle sizi böyle tasavvur ediyorum :D

Mehmet o kadehi sakince yere bırak :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt